Hur blir jag VIP-kund?

När du har hittat ett område eller bostad som du är intresserad av, gå till den projektsidan och klicka på ”Anmäl Intresse”. Du fyller snabbt i dina uppgifter och du registreras då automatiskt på en intresseanmälningslista. Du kan lägga till ditt namn till flera projekt, gå bara in på respektive projektsida och fyll i dina uppgifter på nytt.

 

Vad betyder det att bli VIP-kund?

Att bli VIP-kund hos oss betyder att du vi håller dig uppdaterad om förändringar sker i planeringen av projektet samt möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning.

Om det område du är intresserad av redan har gått ut till försäljning kommer din anmälan registreras hos vår utvalda mäklare som kommer ta kontakt med dig direkt.

Det är helt gratis och är inte bindande. Du kan när som helst avregistrera* dig i en intresseanmälning eller lägga till dig i fler än en lista, valet är ditt!

*I nuläget har vi inte möjlighet för personlig inloggning för ändringar men kontakta oss så hjälper vi dig, eller använd avregistreringsfunktionen om vi har i våra mail!

 

Vad händer sedan?

Efter att du har anmält ditt intresse och projektet börjar närma sig VIP-säljstart kommer du att delges viss förhandsinformation om bostäder och området. Det kan t.ex. handla om att du får tillgång till ritningar, valmöjligheter och såklart prisuppgifter.

Den lista som du nu är medlem i delges till våra utvalda mäklare för just det projektet och de tar sedan kontakt med dig för att fortsätta kontakten vidare.

I vissa fall bjuds alla som är VIP-kunder in till en särskild informationsträff.

Vi har ingen turordning i vårt register, först till kvarn gäller. Dock får du ett försprång till allmän säljstart. Vid vissa speciella projekt tillämpas ytterligare en anmälning med ”först till kvarn”. Då skapas en turlista och mäklarna tar sedan kontakt med dig enligt det numret du fått i turordningen.

Utförlig information om hur VIP-försäljningen kommer gå till skickas alltid ut i god tid innan det är skarpt läge.