Hoppa till innehållet

Dals Ängar

I Dals Ängar, som ligger alldeles bredvid Tröinge Ängar i Falkenberg, planerar vi för kedjehus och bostadsrätter. Här bor du i en naturskön miljö med friluftsområden alldeles utanför dörren och på cykelavstånd till centrum och salta bad.
Att bo i Dals Ängar
Med bra pendlingsläge

Tågstationen ligger på kort promenadavstånd för dig som pendlar och med bil har du bara några minuter ut till E6:an. I närheten finns både förskola och skola, flera matbutiker och stort utbud av fritidsaktiviteter. Perfekt för ett smidigt familjeliv! 

Strand och hav

Till Skrea strand tar du dig på tjugo minuter med cykel. En varm och solig sommardag sjuder den långa sandstranden av liv. Utmed havet ligger flera restauranger, hotell, glasscaféer och du kan njuta av härliga promenadstråk och löpvägar, badhus, spa och tennisbanor. 

Dals Ängar ligger i Falkenbergs nordöstra del, alldeles bredvid Tröinge Ängar, och vid foten av Tröingeberg. Vi planerar för nyckelfärdiga kedjehus och bostadsrätter i området. Här kan du skapa ditt vardagliga lugn i en vacker och naturskön omgivning bland böljande ängar och hagar. Samtidigt har du cykelavstånd in till de mysiga kvarteren inne i stan, till havet och den långa stranden vid Skrea. Med sitt läge nära tågstationen och motorvägspåfarten vid E6 erbjuder Dals Ängar ett bra utgångsläge för dig som pendlar. Välkommen till ett bekvämt boende i en av västkustens pärlor!  

Vårt systerföretag Varbergshus erbjuder tomter för friliggande villor i Dals Ängar. Läs mer om dem på Varbergshus hemsida.

Bostäder i Dals Ängar
Hitta till Dals Ängar
BILDER
  • Dals Ängar
  • Dals Ängar
  • Dals Ängar
  • Dals Ängar
Produkten har lagts i kundvagnen