Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Kedjehus, Dals Ängar, Falkenberg

Kv. Björkängen

6 bostäder
kvar
Vid foten av Tröingeberg, strax nordost om Tröinge Ängar och tågstationen i Falkenberg ligger Dals Ängar. Här, bland böljande ängar och hagar, bygger vi kvarteret Björkängen som består av 8 kedjehus.


Här erbjuder vi 8 kedjehus i två olika utföranden. Det blir fyra hus om 126 kvm och fyra hus om 135 kvm. De ligger alla utmed den lugna gårdsgatan och skapar en familjär och småskalig bykänsla. Kedjehusen har fasader av liggande trä i olika grå nyanser som ger området en sammanhållen och fin helhet. Alla kedjehus i kvarteret Björkängen har egen carport och förråd. Och egen trädgård förstås! 

Erbjudande! 
Just nu har vi en extra 30.000:- i potten till extra kökstillval. Gäller endast de fem första kunderna som tecknar sig för ett kedjehus. För mer information, kontakta vår mäklare.

Virtuell visning

Virtuell visning
Kontakt
Emil.jpg
Emil Johansson
Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel:
Mobil: 0721-411711

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Falkenberg
Boendetyp
Kedjehus
Antal
8 st
Storlek
ca 126-135 kvm
Byggstart
Mars 2018
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Från september 2018
Om Dals Ängar, Falkenberg
Nära till strand och hav

Till Skrea strand tar du dig på tjugo minuter med cykel. En varm och solig sommardag sjuder den långa sandstranden av liv. Utmed havet ligger flera restauranger, hotell, glasscaféer och du kan njuta av härliga promenadstråk och löpvägar, badhus, spa och tennisbanor. 

Bra pendlingsläge!

Tågstationen ligger på kort promenadavstånd för dig som pendlar och med bil har du bara några minuter ut till E6:an. I närheten finns både förskola och skola, flera matbutiker och stort utbud av fritidsaktiviteter. Perfekt för ett smidigt familjeliv! 

Dals Ängar ligger i Falkenbergs nordöstra del, alldeles bredvid Tröinge Ängar, och vid foten av Tröingeberg. Vi planerar för nyckelfärdiga kedjehus och bostadsrätter i området. Här kan du skapa ditt vardagliga lugn i en vacker och naturskön omgivning bland böljande ängar och hagar. Samtidigt har du cykelavstånd in till de mysiga kvarteren inne i stan, till havet och den långa stranden vid Skrea. Med sitt läge nära tågstationen och motorvägspåfarten vid E6 erbjuder Dals Ängar ett bra utgångsläge för dig som pendlar. Välkommen till ett bekvämt boende i en av västkustens pärlor!  

Vårt systerföretag Varbergshus erbjuder tomter för friliggande villor i Dals Ängar. Läs mer om dem på Varbergshus hemsida.

Bilder
  • Björkängen
  • Björkängen
  • Björkängen
  • Björkängen
  • Björkängen
  • Björkängen
Bostadstyper och prislista
Planritning kedjehus A - entréplan

Kedjehus A - 135 kvm

Kök, matplats och vardagsrum skapar tillsammans den självklara platsen för gemenskap
Detta kedjehus erbjuder generösa sällskapsytor och en öppen planlösning där vardagsrum, kök och matplats ligger samlade ut mot altan och trädgård. Perfekt för trevliga middagar och familjehäng. På entréplanet finns även ett rejält sovrum och en större klädkammare som också kan användas som lekrum eller hobbyrum. På övervåningen får du gott om utrymme med tre sovrum, ett extra förråd och ett väl tilltaget allrum med plats för spelhörna eller hemmakontor.
Planritning kedjehus C - entréplan

Kedjehus C - 126 kvm

Med stort och rejält kök är det upplagt för trevliga middagar i vänners sällskap
I kedjehus C får du en boyta om ca 126 kvm i två plan. Här ligger kök, matplats och vardagsrum tillsammans i en öppen planlösning. I köket finns även plats för ett separat skafferi! Från vardagsrummet tar du klivet ut i trädgården där du kan skapa en härlig oas för avkoppling eller plats för mysiga fikastunder med vänner i eftermiddagssolen. En trappa upp hittar du tre sovrum, badrum och allrum med utgång till balkongen i skönt västerläge!
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen