Hoppa till innehållet

Tröinge Ängar

Vid foten av Tröingeberg i Falkenberg skapar Derome Mark & Bostad 400 nya moderna hem, skolor och lekplatser allt samlat på en plats – alltid nära hem!
Att bo i Tröinge Ängar
Fribyggartomter & hyresrätter

Förutom våra äganderätter och bostadsrätter, finns även tomter och hyresrätter i området. Varbergshus erbjuder fribyggartomter för de som vill bygga sin egna villa. läs mer om Varbergshus tomter på deras hemsida.

Derome Förvaltning planerar att uppföra hyresrätter, läs mer om hyresrätterna på deras hemsida.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Tröinge Ängar, vid foten av Tröingeberg, börjar nu att växa fram.

Området är beläget i en naturskön miljö, omgivet av böljande ängar och hagar, men ändå inom cykelavstånd till centrum och stränder. Tågstationen ligger på bekvämt gångavstånd och i närheten finns en nybyggd förskola, grundskola, matbutiker, idrottshallar, badanläggningar och golfbanor. Till Skrea Strand tar du dig på fem minuter med bil.

Tröinge Ängar är idealiskt för barnfamiljen. Vackra grönområden utanför dörren ger bästa förutsättningarna för spring och lek i en trygg och säker bostadsmiljö.

Bostäder i Tröinge Ängar
Hitta till Tröinge Ängar
BILDER
  • Tröinge Ängar
  • Tröinge Ängar
  • Tröinge Ängar
  • Tröinge Ängar
Produkten har lagts i kundvagnen