Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt

Hus 10

Villan som du kan anpassa färdigställandet efter dina behov. Som standard erbjuds detta hus med en oinredd vind med potential att färdigställa själv efter dina behov. Självklart kan du genom tillval få en inredd övervåning redan från början.

Vardagsrum och kök har öppen planlösning som inbjuder till fest och umgänge, dessutom finns utgång till altan och trädgård. Huset har två stora sovrum. Det största sovrummet har två fönster och stora garderober med plats för mycket kläder. Huset har även klädkammare/förråd vilket ger utrymme för extra förvaring.

Med vinden inredd blir den totala boytan 142 m2. Med en inredd vind kan t.ex. barnen få sin egna våning, med eget badrum och allrum - skönt och privat för växande tonåringar!

Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög inredningsstandard. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Kontakta våra säljare för ytterligare information om vårt standardurval och de tillval du kan göra.

RUMSBESKRIVNING

Rum: Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.
Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.
Klädvård: Klinker på golv. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
Övrigt: Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på entreplan (radiatorer på övervåning). Fastigheten är ansluten till Halmstad stadsnät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
91 kvm
Tomtarea
334 kvm
Nummer
10
Boendetyp
C
Inflyttning
Vår/sommar 2015
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 10
  • Hus 10
  • Hus 10
  • Hus 10
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen