Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt

Hus 12

Villan som du kan anpassa färdigställandet efter dina behov. Som standard erbjuds detta hus med en oinredd vind med potential att färdigställa själv efter dina behov. Självklart kan du genom tillval få en inredd övervåning redan från början.

Vardagsrum och kök har öppen planlösning som inbjuder till fest och umgänge, dessutom finns utgång till altan och trädgård. Huset har två stora sovrum. Det största sovrummet har två fönster och stora garderober med plats för mycket kläder. Huset har även klädkammare/förråd vilket ger utrymme för extra förvaring.

Med vinden inredd blir den totala boytan 142 m2. Med en inredd vind kan t.ex. barnen få sin egna våning, med eget badrum och allrum - skönt och privat för växande tonåringar!

Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög inredningsstandard. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Kontakta våra säljare för ytterligare information om vårt standardurval och de tillval du kan göra.

RUMSBESKRIVNING

Rum: Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.
Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.
Klädvård: Klinker på golv. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
Övrigt: Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på entreplan (radiatorer på övervåning). Fastigheten är ansluten till Halmstad stadsnät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
91 kvm
Tomtarea
334 kvm
Nummer
12
Boendetyp
C
Inflyttning
Vår/sommar 2015
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 12
  • Hus 12
  • Hus 12
  • Hus 12
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen