Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Hustyp A med grå fasad.

I detta hus har vi satsat på att skapa en trivsam plats för hela familjen. Med stor yta till vardagsrum och kök i öppen planlösning, plus utgång till altan och trädgård, är detta husets självklara hjärta. Huset har tre stora sovrum. Det största rummet är placerat på markplan, avskilt från den sociala delen av huset och med goda förvaringsmöjligheter.

Med ingång från sovrum 1 finns ett mindre rum med öppningsbart fönster. Använd som ett avskilt och lugnt arbetsrum, en lyxig walk-in-closet eller varför inte en barnkammare till den allra minsta? På övervåningen ligger sovrum 2 och 3 på vardera sida av huset. Här finns även wc, allrum och ett stort förråd.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög inredningsstandard. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Kontakta våra säljare för ytterligare information om vårt standardurval och de tillval du kan göra.

Rum: Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.
Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.
Klädvård: Klinker på golv. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
Övrigt: Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på entreplan (radiatorer på övervåning). Fastigheten är ansluten till Halmstad stadsnät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
123 kvm
Tomtarea
312 kvm
Nummer
3
Boendetyp
A
Inflyttning
Vår/sommar 2015
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 3
  • Hus 3
  • Hus 3
  • Hus 3
  • Hus 3
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen