Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
I denna villa nyttjar man varenda kvadratmeter på bästa sätt. Huset är välplanerat och upplevs rymligt med sina 107 m2. Vardagsrum och kök har öppen planlösning som inbjuder till fest och umgänge, dessutom finns utgång till altan och trädgård.

Huset har två sovrum med möjlighet att skapa ett tredje, mindre rum. Sovrum 1 har en egen wc med dusch, skönt när man behöver snabbt vakna till liv på morgonen! Huset har även två klädkammare/förråd vilket ger utrymme för extra förvaring. Utomhus finns en mycket rymlig carport. Förrådet på baksidan av carporten är stor, en utmärkt plats för både utemöbler och trädgårdsredskap.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög inredningsstandard. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Kontakta våra säljare för ytterligare information om vårt standardurval och de tillval du kan göra.

Rum: Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.
Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.
Klädvård: Klinker på golv. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
Övrigt: Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på entreplan (radiatorer på övervåning). Fastigheten är ansluten till Halmstad stadsnät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
107 kvm
Tomtarea
339 kvm
Nummer
6
Boendetyp
B
Inflyttning
Vår/sommar 2015
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 6
  • Hus 6
  • Hus 6
  • Hus 6
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen