Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt

Hus 10

Välplanerat tvåplanshus om 149 kvm och 4 sovrum. Med sina två altaner och två balkonger blir huset luftigt och har nära till lek och vila utomhus.

Entrén, som ligger under tak, tar dig in i hallen och en wc/dusch som når härifrån. Rakt fram från hallen går trappan upp till övervåningen och till höger finns köket med matplats och utgång till uteplatsen på husets framsida. Här passar det fint att ta morgonkaffet på sommaren! I anslutning till köket finns också klädvård/tvättstuga med egen ingång från entrésidan - praktiskt för den aktiva familjen!

Från vardagsrummet når man ett mindre sovrum, som med fördel kan användas som lek- eller arbetsrum. Här når man även en av uteplatserna.

På övervåningen finns tre sovrum - ett större med skjutdörrsgarderober och utgpång till balkong samt två mindre med klädkammare emellan sig. Här finns också husets badrum med wc och både dusch o badkar. Från allrummet når man den andra balkongen med kvällssol.

I samband med entrén utomhus, finns både förråd och carport för bilen.

RUMSBESKRIVNING
RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
4 rok rum & kök
Boarea
149 kvm
Tomtarea
ca 410 kvm
Nummer
Hus 10
Våning
2
Boendetyp
B
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 10
  • Hus 10
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen