Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Parhus, Snöstorp, Halmstad

Snöstorps Bygata - etapp 3

Slutsålt
I Snöstorp, ca 4 km öster om Halmstad centrum, bygger vi tillsammans med Trollängen Bostad AB, ett helt nytt bostadsområde – Snöstorps Bygata. Där det tidigare låg en idrottsplats bygger vi totalt 36 bostäder i form av parhus.


I den tredje och sista etappen, uppför vi 16 parhus.

Tio av dessa är i samma utförande som tidigare parhus med en total boyta om 120 kvm fördelat på 5 rum och kök. Sex av husen har fått en ny planlösning som rymmer 134 kvm där kök och vardagsrum får en tydligare koppling. I dessa sex hus får du också möjlighet att välja bland ett par olika planlösningar för på bästa sätt anpassa huset efter ditt behov. 

Vid Snöstorps Bygata erbjuder vi ett modernt boende med genuin bykänsla. Du bor med hela Halmstads utbud av kultur, nöje och shopping på bekvämt cykelavstånd samtidigt som du har grönområden och böljande åkerlandskap runt knuten. Närheten till havet bjuder också på fina möjligheter till avkoppling och rekreation.

Virtuell visning

Virtuell visning
Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Hallands Län
Kommun
Halmstad Kommun
Boendetyp
Parhus
Antal
16 st - etapp 3
Storlek
ca 120-134 kvm
Byggstart
Sommaren 2018
Säljstart
Maj 2018
Inflyttning
Mars-oktober 2019
Om Snöstorp, Halmstad
Kvinna som leder en cykel
Lokal aktivitet

I vardagen når du det mesta du behöver inom ett par minuter. Förskola och skola f-5 finns i området. På andra sidan Växjövägen, i Vallås centrum, ligger livsmedelsaffär, vårdcentral, apotek och bibliotek. Söker du ytterligare shoppingmöjligheter har du köpcentret vid Eurostop och stormarknader och större butiker i Stenalyckan.

Skogsbild
En gemytlig bygata

Var man än bor i Snöstors Bygata så har man alltid nära till grannar och grönska, aktivitet och rekreation. Gång och cykelstråk binder samman gamla och nya områden i Snöstorp och knyter samman området till en helhet.

Området blir en gemytlig bygata där boende och besökare möts naturligt för vardagens händelser.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Snöstorps Bygata -etapp 3
  • Snöstorps Bygata -etapp 3
  • Snöstorps Bygata -etapp 3
  • Snöstorps Bygata -etapp 3
  • Snöstorps Bygata -etapp 3
  • Snöstorps Bygata -etapp 3
Bostadstyper och prislista

Hus A

Parhusen ligger utmed den lugna bygatan och skapar en trygg miljö för de boende med korta avstånd till varandra. Utanför dörren kan du parkera både bilen, cykeln och barnvagnen. Varje hus har egen carport och tillhörande förråd. Det finns också en liten plats framför huset att sitta ner och ta en fika i solen. Läs mer nedan.

Hus B

Husens utformning har hämtat sin inspiration från den halländska bebyggelsen med låga träbyggnader och röda tegeltak De ligger utmed den lugna bygatan och skapar en trygg miljö för de boende med korta avstånd till varandra. Utanför dörren kan du parkera både bilen, cykeln och barnvagnen. Läs mer nedan.

Hus C

Parhus med flexibel planlösning som ligger utmed en lugn bygata. Här bor man i en trygg miljö med korta avstånd till varandra. Utanför dörren kan du parkera både bilen, cykeln och barnvagnen. Varje hus har egen carport och tillhörande förråd. Det finns också en liten plats framför huset att sitta ner och ta en fika i solen. Läs mer nedan.

Hus D

En gemytlig bygata där de boende i parhusen har korta avstånd till varandra vilket skapar en trygg miljö. Utanför dörren kan du parkera både bilen, cykeln och barnvagnen. Varje hus har egen carport och tillhörande förråd. Det finns också en liten plats framför huset att sitta ner och ta en fika i solen. Läs mer nedan.
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen