Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Äganderätt, Bostadsrätt, Kungsbacka

Fjärås Kyrkby Må

Planeras
I Fjärås Kyrkby som ligger i den södra delen av Fjärås planerar vi för ett helt nytt bostadsområde. Här kommer villor samsas med kedjehus, bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende i olika kvarter. Grönområden kommer att blanda upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. Totalt skissar vi på ca 140-150 bostäder. Kommunen planerar även för en ny förskola i området. Projektet är i ett tidigt planeringsskede och förändringar i utformning kan komma att ske under arbetets gång.

Du kan redan nu anmäla ditt intresse för äganderätterna och bostadsrätterna. Då får du information om området så snart vi har mer att berätta!

Hyreslägenehterna kommer att förvaltas av Derome Förvaltning och mer information om dessa kommer längre fram.

 

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Kungsbacka
Boendetyp
Bostadsrätter & äganderätter
Säljstart
Prel. 2020
Om Kungsbacka
Natursköna omgivningar

Naturen runt Fjärås bjuder på stor mångfald och en vidunderlig utsikt över skog och sjö. På toppen av Fjärås Bräcka, alldeles nära sjön Lygnerns södra vik, ligger Naturum som är ett trevligt och spännande utställningscentrum med information om traktens kulturhistoria och naturen omkring. Njut av omgivningen, ta en promenad och låt dig hänföras av utsikten ut mot havet, flera kilometer bort.

Levande centrum

I ett böljande landskap ligger Fjärås, med närhet till både sjö och hav. Här finns ett litet levande centrum med matbutiker, bageri, pizzeria, vårdcentral och idrottsanläggning. 

Storstadspulsen finns på nära håll i Göteborg och mysiga Kungsbacka, med stort utbud av affärer, bibliotek m.m., når man på bara några minuter med bil eller buss. Här finns även skolor i form av förskola och upp till och med högstadienivå.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Fjärås Kyrkby Må
  • Fjärås Kyrkby Må
  • Fjärås Kyrkby Må
  • Fjärås Kyrkby Må
  • Fjärås Kyrkby Må
  • Fjärås Kyrkby Må
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen