Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Äganderätt, Bostadsrätt, Kungsbacka

Fjärås Måtorp

Planeras
På en skogsbeklädd kulle i norra delen av Fjärås - Måtorp - planerar vi att uppföra en blandad bebyggelse med äganderätter, bostadsrätter. Detta sker efter området Fjärås Kyrkby Må färdigställts.

Under tiden kan du hålla dig uppdaterad på vår sida för Fjärås Kyrkby Må

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Kungsbacka
Boendetyp
Bostadsrätter & äganderätter
Om Kungsbacka
Naturskönt boende

Naturen runt Fjärås bjuder på stor mångfald och en vidunderlig utsikt över skog och sjö. På toppen av Fjärås Bräcka, alldeles nära sjön Lygnerns södra vik, ligger Naturum som är ett trevligt och spännande utställningscentrum med information om traktens kulturhistoria och naturen omkring. Njut av omgivningen, ta en promenad och låt dig hänföras av utsikten ut mot havet, flera kilometer bort.

Levande centrum

I ett böljande landskap ligger Fjärås, med närhet till både sjö och hav. Här finns ett litet levande centrum med matbutiker, bageri, pizzeria, vårdcentral och idrottsanläggning. 

Storstadspulsen finns på nära håll i Göteborg och mysiga Kungsbacka, med stort utbud av affärer, bibliotek m.m., når man på bara några minuter med bil eller buss. Här finns även skolor i form av förskola och upp till och med högstadienivå.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Fjärås Måtorp
  • Fjärås Måtorp
  • Fjärås Måtorp
  • Fjärås Måtorp
  • Fjärås Måtorp
  • Fjärås Måtorp
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen