Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Äganderätt, Bostadsrätt, Frillesås, Kungsbacka

Sintorp

Planeras
På väg ner mot havet vid Vallersvik i Frillesås planerar vi för ett 20-tal nya bostäder. Det kommer bli 8 kedjehus som äganderätter och 12 lägenheter i bostadsrättsform. Detta är ett lugnt och vackert område som från början var ett sommarstugeområde, men med åren har fler och fler skapat sig ett året-runt-boende här.

Havet och badplatsen ligger endast 300 meter bort vilket gör att du kan njuta av det småskaliga och pittoreska kustlandskapet från första parkett.

Frillesås erbjuder det mesta du behöver för en enkel och bekväm vardag. Matbutik, caféer, förskolor, grundskola F-9 och flera olika fritidsaktiviteter. Med kollektivtrafik tar du dig, på ca 20 min, in till Kungsbacka och kan ta del av det större utbudet av både service och shopping.

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Kungsbacka
Boendetyp
Kedjehus och bostadsrätter
Antal
20 st totalt
Säljstart
Preliminärt slutet av 2019
Om Frillesås, Kungsbacka
Par sitter i skuggan och fikar
Med naturen in på knuten

Havet och naturen är betydelsefull för de som bor i Frilleås och här finns flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten. Att ta sig ner till havet för en promenad eller en fika på de varma klipporna kommer att bli vardag för dig som flyttar hit. Här blandas salta vindar från havet med lukten av nyklippt gräs och inbjudande dofter från grillen

Tall
Med närhet till pulsen

Fem minuter i bil och du är på motorvägen mitt emellan Göteborg och Varberg – ett perfekt läge för dig som pendlar! Dessutom har du nära till Kungsbackas stora shoppingutbud med populära Kungsmässan och Freeport. Efter en hektisk dag på jobbet byter du ut vimlet och tempot i staden mot lugnet på landet. Lyssna på fågelkvitter och känn doften av den härliga naturen. Andas.

Klippor och hav
I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Frillesås Sintorp
  • Frillesås Sintorp
  • Frillesås Sintorp
  • Frillesås Sintorp
  • Frillesås Sintorp
  • Frillesås Sintorp
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen