Hoppa till innehållet

Sandlyckan Kullavik

Kullavik är ett utpräglat villasamhälle som börjar vid Kungsbacka kommuns norra gräns mot Göteborg och sträcker sig söderut ned till Malevik norr om Särö. Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten.
Att bo i Sandlyckan Kullavik
Västkustidyll

 

Havet och naturen är betydelsefull för de som bor i Kullavik och här finns flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten. Att ta en promenad ner till strandkanten för en fika eller bara njuta av solen, kommer att bli vardag för dig som flyttar hit. Eller att sitta på klipporna nere vid hamnen en ljummen sommarkväll – när salta vindar från havet blandar sig med lukten av nyklippt gräs och inbjudande dofter från grillen. Välkommen hit!

Ett livfullt samhälle

Från Sandlyckan har du tio minuters promenad till Kullaviks centrum med mataffär, apotek, café och restaurang. Med buss är du inne på Göteborgs centralstation på en halvtimma och på tio minuter med bil är du ute på E6-an. Närheten till Kungsbacka med sitt populära utbud av shopping och restauranger är också uppskattat.

 

Sandlyckan i Kullavik ligger naturskönt beläget i kulturlandskapet mellan hav och skog. Här bygger Deromegruppens bostadsbolag ett nytt bostadsområde med ca 110 bostäder i olika upplåtelseformer. En unik möjlighet för dig som vill ha närhet till havet, närservice och ett bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg.

Vi på Derome Mark & Bostad bygger bostadsrätter och villor. Du kan läsa mer om dessa projekt och anmäla ditt intresse längre ner på denna sida. 

Derome Förvaltning bygger hyreslägenheter i Sandlyckan. Observera att det är en separat intresseanmälan till dessa på deras hemsida. 

Derome Förvaltnings hemsida för Sandlyckan

I området byggs också ett äldreboende och en gruppbostad för Kungsbacka kommuns räkning.  

Bostäder i Sandlyckan Kullavik
Hitta till Sandlyckan Kullavik
BILDER
  • Sandlyckan Kullavik
  • Sandlyckan Kullavik
  • Sandlyckan Kullavik
  • Sandlyckan Kullavik
Produkten har lagts i kundvagnen