Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Varberg

Brf Kasematten

Slutsålt
I ett unikt läge, ett stenkast från havet och den halländska kustlinjen, bygger vi 48 nya bostadsrätter mitt i Varberg. Med staden för dina fötter lever du här i gränsen mellan hav och stadsliv, med utsikt över horisonten och Varbergs Fästning.
Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Varberg
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
48
Storlek
48-123 kvm
Byggstart
2016
Säljstart
Slutsålt
Inflyttning
Hösten/vintern 2017
Adress
Krabbes Väg, Varberg
Om Varberg
Njut av strandpromenaden

På bara någon minut är du nere på Strandpromenaden - en gång- och cykelväg som sträcker sig från fästningen och kallbadhuset i norr ner till Apelviken i söder. Här finns flera av de mest populära badplatserna, klippor för krabbfiske och den berömda Simstadion. Sommarkvällarna kan du enkelt förgylla med ett kvällsdopp eller med en grillkväll på klipporna i solnedgångens ljus. Ett liv att njuta av!

Blå, blå vindar o vatten

Varberg - en pärla på västkusten med Kattegatt i väster, där vindsurfare, kiteseglare och vanliga seglare får rejäl vind i seglen! Havet betyder mycket för staden och här finns många möjligheter att prova på och utöva vattensport. Många roas också av att sitta på en bänk och blicka ut mot havet när surfare utmanar vinden!

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Brf Kasematten
  • Brf Kasematten
  • Brf Kasematten
  • Brf Kasematten
  • Brf Kasematten
  • Brf Kasematten
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen