Hoppa till innehållet

Pilgläntan

Strax norr om Varberg ligger Trönninge - ett lugnt och barnvänligt samhälle omgivet av gröna ängar och skogar. Här bygger vi området Pilgläntan, ett nytt bostadsområde med äganderätter, bostadsrätter och tomter samt två förskolor.
Att bo i Pilgläntan
Pilgläntans Förskola

I direkt anslutning till villaområdet ligger en nyöppnad förskola som slog upp sina dörrar i mars 2014. De nya lokalerna och den stora inbjudande utegård är som gjord för små barn att ha kul i under dagen. 

Med tillgång till rik natur med berg och skog nära inpå finns det alltid något nytt att upptäcka!

Läs mer om Pilgläntans förskola!

Salta bad och böljande skogar

Varbergs kommun är välkänd för sin fantastiska natur: stränderna, de salta havsbaden och inlandets böljande skogs- och jordbrukslandskap! I denna vackra omgivning kan du ta del av ett rikt och omväxlande kultur - och fritidsliv.

Drömmer du om att bo på landet, men ändå på cykelavstånd in till torghandel, nöjen och salta bad? Strax norr om Varberg ligger Trönninge - ett lugnt och barnvänligt samhälle omgivet av gröna ängar och skogar.

Här bor du lugnt och barnvänligt, omgiven av gröna ängar och skogar med närhet till både Varbergs centrum och havet samt på ett bekvämt pendlingsavstånd till bl a Kungsbacka och Göteborg.

Oavsett vilken av Pilgläntans bostadstyper som faller dig i smaken, så får du ett prisvärt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. Som alltid bygger vi nyckelfärdigt. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli att bygga nytt!

Till och från ditt nya hem i kvarteret Pilgläntan tar du dig med cykel, buss eller bil. Det bekväma avståndet till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar till exempelvis Göteborg, Borås eller Halmstad.

Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

Bostäder i Pilgläntan
Hitta till Pilgläntan
BILDER
  • Pilgläntan
  • Pilgläntan
  • Pilgläntan
  • Pilgläntan
Produkten har lagts i kundvagnen