Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Äganderätt, Varberg

Ängalyckan

Planeras
Nu bygger vi vidare i natursköna Pilgläntan. Här bor du lugnt och barnvänligt, omgiven av gröna ängar och skogar med närhet till både Varbergs centrum och havet samt på ett bekvämt pendlingsavstånd till bland annat Kungsbacka och Göteborg. I området finns även två förskolor.


Totalt planerar vi att bygga 36 bostäder i form av äganderätter. Den första delen som släpps till försäljning innefattar 12 bostäder, både kedjehus och friliggande villor. 

Längst åt norr uppför vi sju hus i form av en variant mellan parhus och kedjehus där förråden sitter ihop med varandra. Detta gör att det blir ett trevligt ljusinsläpp åt alla håll. Dessa hus är på ca 135 kvm och har två plan. 

Nedanför parhusen byggs fem friliggande enplansvillor om ca 135 kvm. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med öppet upp till nock gör att huset känns luftigt och ljust. I den stora trädgården kan barnen leka fritt. 

Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

Kontakt
Simon_Bengtsson.jpg
Simon Bengtsson
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 59

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Varberg
Boendetyp
Villor och kedjehus
Antal
36, varav 12 i första etappen
Byggstart
Prel. Sommar 2019
Säljstart
Prel. feb/mars 2019
Inflyttning
Prel. Höst/Vinter 2019/2020
Om Varberg
En blandad bebyggelse

Derome Mark & bostad kommer erbjuda äganderätter i form av både kedjehus och villor. Lämna intresse på hemsidan för att få löpande information om området och förhandsinformation inför försäljningsstart. 

Tomter för fristående villor

Varbergshus kommer även att ha fribyggnadstomter i området. För intresse av fribyggartomterna, kontakta Annica Svahn på Varbergshus.

Annica Svahn
E-post: annica.svahn@derome.se
www.varbergshus.se

Drömmer du om att bo på landet, men ändå på cykelavstånd in till torghandel, nöjen och salta bad? Strax norr om Varberg ligger Trönninge - ett lugnt och barnvänligt samhälle omgivet av gröna ängar och skogar.

Här bor du lugnt och barnvänligt, omgiven av gröna ängar och skogar med närhet till både Varbergs centrum och havet samt på ett bekvämt pendlingsavstånd till bl a Kungsbacka och Göteborg.

Oavsett vilken av Pilgläntans bostadstyper som faller dig i smaken, så får du ett prisvärt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. Som alltid bygger vi nyckelfärdigt. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli att bygga nytt!

Till och från ditt nya hem i kvarteret Pilgläntan tar du dig med cykel, buss eller bil. Det bekväma avståndet till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar till exempelvis Göteborg, Borås eller Halmstad.

Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

Bilder
  • Ängalyckan
  • Ängalyckan
  • Ängalyckan
  • Ängalyckan
  • Ängalyckan
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen