Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Kedjehus & villor, Varberg

Ängalyckan

4 bostäder
kvar
Nu bygger vi vidare i natursköna Pilgläntan. Här bor du lugnt och barnvänligt, omgiven av gröna ängar och skogar med närhet till både Varbergs centrum och havet samt på ett bekvämt pendlingsavstånd till bland annat Kungsbacka och Göteborg. I området finns även två förskolor.


Totalt planerar vi att bygga 36 bostäder i form av äganderätter. Den första delen som släpps till försäljning innefattar 12 bostäder, både kedjehus och friliggande villor. 

Längst åt norr bygger vi sju kedjehus med spännande arkitektur och modern design där förråden sitter ihop med varandra. De varierande panelbredderna i grå kulör och de stora glaspartierna skapar en lekfull exteriör medan sedumtaken på förråden mjukar upp området. Husen har sex rum och kök fördelat på 135 kvm och två plan. Eftersom området sluttar kan man från uteplatsen i kedjehusen njuta av växtligheten på sedumtaken på husen nedanför. 

Nedanför kedjehusen byggs fem friliggande enplansvillor om 135 kvm. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med öppet upp till nock gör att huset känns luftigt och ljust. Huset har stora fönsterpartier mot innergården där du kan få skydd från vinden i skuggan närmast husväggen för att sedan flytta längre ut och njuta av kvällssolen.

Oavsett vilken av Ängalyckans hustyper som faller dig i smaken, så får du ett modernt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. Som alltid bygger vi nyckelfärdigt. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli att bygga nytt!

Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

Kontakt
magnus_liljengren
Magnus Liljengren
Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel: 0340-50 19 01

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Varberg
Boendetyp
Villor och kedjehus
Antal
36, varav 12 i första etappen
Storlek
135 kvm
Byggstart
Vår 2019
Säljstart
Mars 2019
Inflyttning
Prel. vinter/vår 2020
Adress
Trönningebjärsvägen/Larsatorpsvägen
Om Varberg
I TRÄ FÖR FRAMTIDEN

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Tomter för fristående villor

Varbergshus har även fribyggnadstomter i området. För intresse av fribyggartomterna, kontakta Annica Svahn på Varbergshus.

Annica Svahn
E-post: annica.svahn@derome.se
www.varbergshus.se

Drömmer du om att bo på landet, men ändå på cykelavstånd in till torghandel, nöjen och salta bad? Strax norr om Varberg ligger Trönninge - ett lugnt och barnvänligt samhälle omgivet av gröna ängar och skogar.

Här bor du lugnt och barnvänligt, omgiven av gröna ängar och skogar med närhet till både Varbergs centrum och havet samt på ett bekvämt pendlingsavstånd till bl a Kungsbacka och Göteborg.

Oavsett vilken av Pilgläntans bostadstyper som faller dig i smaken, så får du ett prisvärt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. Som alltid bygger vi nyckelfärdigt. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli att bygga nytt!

Till och från ditt nya hem i kvarteret Pilgläntan tar du dig med cykel, buss eller bil. Det bekväma avståndet till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar till exempelvis Göteborg, Borås eller Halmstad.

Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

Bilder
  • Ängalyckan
  • Ängalyckan
  • Ängalyckan
  • Ängalyckan
  • Ängalyckan
  • Ängalyckan
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen