Hoppa till innehållet

Träslövs Trädgårdsstad

Bland träd och ängar i stadsdelen Träslöv i Varbergs sydöstra del, växer nu ett nytt bostadsområde fram – Träslövs Trädgårdsstad. Här uppförs, i olika etapper, villor, kedjehus och bostadsrätter. Vill du bo i ett modernt område med genuin känsla och grön guldkant? Välkommen!
Att bo i Träslövs Trädgårdsstad
Din personliga stil

Att köpa ett nyckelfärdigt hem ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Vi använder oss enbart av material med hög standard från välkända leverantörer. Eftersom vi alla har olika stilar, kan du själv vara med och påverka ditt framtida hem genom val av färg, tapeter, inredningsmaterial och produkter. Tillsammans med projektledaren väljer du de produkter som passar dig bäst.

Nära hav och sjudande småstad

I Träslövs Trädgårdsstad bor du i ett unikt läge, med naturen inpå knuten och på cykelavstånd till Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser. Koppla av i den natursköna omgivningen, med härliga promenadstråk i skogsdungarna runt omkring eller med en cykeltur ner till havet och klipporna kring Apelvikens och Kåsas stränder.

Bland träd och ängar i stadsdelen Träslöv i Varbergs sydöstra del, växer nu ett nytt bostadsområde fram – Träslövs Trädgårdsstad. Invid den vackra trädparken ”Arboretum” har vi uppfört kedjehus och näst ut är bostadsrätter. Här erbjuder Varbergshus också fribyggartomter för villor. När hela området står klart kommer det att finnas ca 120 bostäder i den nya Trädgårdsstaden. 

Här är det enkelt att leva ett aktivt fritids- och föreningsliv. Du har nära till många av Varbergs idrottshallar och anläggningar med aktiviteter som fotboll, innebandy, tennis, simning och golf bland mycket annat. I närområdet finns det både mataffär, apotek och för barnen ett flertal förskolor och skolor att välja mellan. 

Vill du bo i ett modernt område med genuin känsla och grön guldkant? Välkommen!

 

Är du intresserad av Varbergshus tomter? Läs mer om dem här!

Bostäder i Träslövs Trädgårdsstad
Hitta till Träslövs Trädgårdsstad
BILDER
  • Träslövs Trädgårdsstad
  • Träslövs Trädgårdsstad
  • Träslövs Trädgårdsstad
  • Träslövs Trädgårdsstad
Produkten har lagts i kundvagnen