Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Varberg

Brf Kopparlönnen hus C

Planeras
I Varbergs nya stadsdel - Träslövs Trädgårdsstad - bor du i ett unikt läge, med utsikt över det böljande åkerlandskapet mot Blixtorp och med naturen inpå knuten. Du har även cykelavstånd till Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser.


I brf Kopparlönnen hus C erbjuder vi ett nyckelfärdigt boende. Huset består av 6 lägenheter i ett flerbostadshus om två våningar. Lägenheterna varierar i storlek och har 2-3 rum och kök. För boende på markplan erbjuds en uteplats med egen täppa som ramas in av ett staket. Lägenheterna på andraplan har en härlig balkong.  

Kontakt
jim_canerstam.jpg
Jim Canerstam
Mäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel: 0340-50 19 04
Mobil: 0737-53 60 42

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Varberg
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
6
Storlek
61-73 kvm
Byggstart
2019
Säljstart
Prel april 2019
Inflyttning
Prel juni 2019
Adress
Arboretumgatan 5, Träslövs Trädgårdsstad, Varberg
Om Varberg
Nära stad och strand

På bekvämt cykelavstånd når du både Varbergs centrum, Apelvikens stora strand, matbutiker och skolor. I öster tar landsbygden vid och utsikten över slätter och vårt världsarv Grimetons radiostation är slående!

Med naturen runt knuten

Högst upp på Prästakullen i östra Varberg finns fantastiska omgivningar för en stilla promenad, springrunda eller picknick ute i det fria. Upptrampade stigar, parkbänkar och öppna skogsgläntor bidrar till en härlig upplevelse i naturen oavsett om du vill vara aktiv eller söker vila.

Bland träd och ängar i stadsdelen Träslöv i Varbergs sydöstra del, växer nu ett nytt bostadsområde fram – Träslövs Trädgårdsstad. Invid den vackra trädparken ”Arboretum” har vi uppfört kedjehus och näst ut är bostadsrätter. Här erbjuder Varbergshus också fribyggartomter för villor. När hela området står klart kommer det att finnas ca 120 bostäder i den nya Trädgårdsstaden. 

Här är det enkelt att leva ett aktivt fritids- och föreningsliv. Du har nära till många av Varbergs idrottshallar och anläggningar med aktiviteter som fotboll, innebandy, tennis, simning och golf bland mycket annat. I närområdet finns det både mataffär, apotek och för barnen ett flertal förskolor och skolor att välja mellan. 

Vill du bo i ett modernt område med genuin känsla och grön guldkant? Välkommen!

 

Är du intresserad av Varbergshus tomter? Läs mer om dem här!

Bilder
  • Brf Kopparlönnen Hus C
  • Brf Kopparlönnen Hus C
  • Brf Kopparlönnen Hus C
  • Brf Kopparlönnen Hus C
  • Brf Kopparlönnen Hus C
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen