Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt

Hustyp 4 A-C

Husen i kvarteret Solfjädern blir, tack vare sina stora fönster i båda riktningarna, väldigt ljusa inomhus och har generösa utrymmen i båda plan. Läs mer nedan.

I entrén tar du dig vidare i huset via hallen där också WC/dusch och tvättstuga finns. Under trappan till övervåningen finns dessutom ett stort och praktiskt förråd.

Köket ligger mot husets framsida och har dörr direkt ut till uteplatsen. Fönster i två riktningar gör att köket blir ljust och fint. På husets andra sida ligger vardagsrummet med dubbeldörrar mot uteplats och trädgård.

På övervåningen finns badrum, allrum och fyra sovrum. Via allrummet når du en balkong som är placerad mot husets framsida!

Badrummen i husen är helkaklade och det finns både dusch och badkar som standard. Golvmaterialen utgörs av ekparkett och klinker och uppvärmning sker bekvämt med egen frånluftsvärmepump. Bakom carporten finns  också ett förråd.

Det skiljer något i planen för hustyp A-C:
Hustyp A har extra fönster på ena långsidan tack vare att huset gränsar till en passage eller gata genom området. Hustyp C har förråd som är helt fristående och tomten gränsar till cykelbana eller gata.

 

 

RUMSBESKRIVNING

Nyckelfärdiga villor med hög kvalitet
Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög materialstandard från välkända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

Inredning och material som ingår

Rum: Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Tvättestuga: Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho samt överskåp.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till fibernät via Varbergs Energi.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
129 kvm
Tomtarea
ca 251 kvm
Nummer
Tomt 26 A
Våning
2
Boendetyp
4 A
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Tomt 26 A
  • Tomt 26 A
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen