Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Växjö, Torparängen

Hus 8

Villorna ligger trivsamt belägna intill det gamla torpet och runt en grönskande park. Entréer, små uteplatser och planteringar bildar en mjuk övergång mellan det offentliga gaturummet och den privata bostaden.

Här har arkitekten hämtat inspiration från äldre torpmiljöer och kombinerat med ett samtida formspråk. Resultatet är enkla och harmoniska fasader som genom form och färgsättning på ett naturligt sätt passar in i omgivningen. 

Planlösningen genomsyras av vackra rumsproportioner, genomtänkta rumssamband och siktlinjer. Kökets frukostmatplats vänder sig mot gatan medan vardagsrummet orienterats mot den egna uteplatsen och trädgården. På plan två finns badrum, tvättstuga, tre sovrum och en rejäl klädkammare. Högst upp i huset finns en takterrass och uterum samt ett stort rum som med sina 23 kvm erbjuder många möjligheter.

Villorna i kvarteret Furutå blir klimatsmarta och hela området byggs med Miljöbyggnad Silver, en miljöcertifiering för hållbara byggnader – vilket innebär att vi fortsätter Växjös vision om Europas grönaste stad. 

 

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår webbaserade tillvalsportal presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår kundansvarig för ytterligare information.

 

INREDNING OCH MATERIAL SOM INGÅR:

 

RUM:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén. Vitmålad trappa med eksteg.


KÖK:
Vit köksinredning från Marbodal med släta luckor. Självavfrostande frys, induktionshäll, ugn med varmluft och inbyggd mikrovågsugn. 

BAD:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat och spegelskåp samt duschvägg och badkar från Svedbergs

KLÄDVÅRD:
Tvättmaskin och torktumlare. Skåp från Marbodal med släta vita luckor.

TRÄDGÅRD:
Finplanerad tomt med sådd gräsmatta och betongplattor vid entré och parkering enligt markritning. Altan med staket enligt ritning. Vi planterar häckplantor och sår gräs vid lämplig årstid.

ÖVRIGT: 
Energieffektiv ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat som drivs av hushållsel. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Fastigheten är ansluten till fiber via Wexnet – ett öppet fibernätverk där du kan välja fritt mellan ett antal tjänsteleverantörer. Låsbar brevlåda i metall och husnummer som monteras på fasaden. Fasaden är mellanstruken.

RITNING
Planlösningar hustyp A
Fasader hustyp A och situationsplan över hela området

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Boarea
139 kvm
Tomtarea
ca 229 kvm
Nummer
8
Boendetyp
Hustyp A
Inflyttning
Prel. vinter 2020/2021
Kontakt
Lukas_Oléhn.jpg Lukas_Oléhn.jpg
Lukas Oléhn
Fastighetsmäklare, Åkesson Mäklarbyrå

Tel: 0470-73 90 98
Mobil: 072-402 43 32
David_Nordh_webb_140x200.jpg David_Nordh_webb_140x200.jpg
David Nordh
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 65 19
Kommande visningar
02 sep
Måndag 2 september kl. 16.30-17.45

Välkommen på informationsmingel hos våra mäklare på Åkesson Mäklarbyrå! Vi från Derome finns på plats och du får möjlighet att ställa frågor till vår projektledare om området och de kommande villorna i kvarteret Furutå inför säljstarten. Vi bjuder på fika!

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till: info@a-maklare.se

Adress: Bäckgatan 16, 352 31 Växjö

Vid frågor, kontakta mäklare Lukas Oléhn 072-402 42 32.

 


Vägbeskrivning
Bilder
  • Hus 8
  • Hus 8
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen