Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Vejbystrand, Ängelholm

Kv. Blåklockan

6 bostäder
kvar
I det lugna och trygga bostadsområdet Vejby Äng samsas villorna med flerbostadshus och en grönskande äng där alla kan njuta i harmoni med naturen. Här bor du med närhet till det mesta, med cykel når du allt från mataffär till friluftsbadet nere vid stranden. Här planerar vi i vår första etapp för fyra enplanshus om 113 kvm och tre 1,5 planshus om 138 kvm.

På Vejby Äng uppförs en mångfald av bostadstyper. Längs med Sanatorievägen ligger kvarteret Blåklockan som kännetecknas av sina 1 och 1,5 planshus i vackra harmoniska kulörer. Längre ner mot väst kommer under senare etapper att uppföras fler villor men även flerbostadshus. Variationsrikedomen av bostäder skapar en möjlighet för många generationer att samsas i samma bostadsområde.

Enplansvilla om 113 kvm

I enplanshuset stiger du in i en rymlig entré med gott om förvaringsmöjligheter. I husets södra gavel ligger ett luftigt vardagsrum och kök med öppen planlösning. Huset har ett badrum och en mindre gäst-wc samt en avskild större klädkammare. Det finns två stora tilltänkta sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett allrum där du enkelt kan skapa ett extra sovrum.

1,5 plansvilla om 138 kvm

I villan stiger du in i entrén som är centralt placerad i huset. I anslutning till entrén finns en groventré. I den södra gaveln ligger vardagsrum och kök med öppen planlösning. Entréplanet har ett badrum och ett sovrum med klädkammare. På övre plan finns tre tilltänkta sovrum, varav ett går att använda som allrum om man istället önskar det, en wc och plats för ett kontor. 

Din bil står skyddad i garaget och på uppfarten finns även plats för en extra bil.

Kommande visningar
03 aug
Lördag den 3 augusti kl.10-13

Välkommen på en första visning av våra stomresta hus i kvarteret Blåklockan i Vejbystrand. Kom och träffa våra mäklare, prata nytt boende och ställ dina frågor om husen och området.

Vid frågor, kontakta våra mäklare på Fastighetsbyrån: Stellan Schewenius, 070-551 17 52 eller Elin Jarl, 076-569 91 27

Adress: Sanatorievägen/Magnarps Byaväg, Vejbystrand


Vägbeskrivning
Kontakt
Stellan Schewenius
Stellan Schewenius
Fastighetsmäklare / Franchisetagare, Fastighetsbyrån Ängelholm

Tel: 0431 13510
Mobil: 070 551 17 52

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Ängelholm
Boendetyp
Villor
Antal
7
Byggstart
Q2 2019
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. Q4 2019
Adress
Sanatorievägen/ Magnarps byaväg
Om Vejbystrand, Ängelholm
Barnfamiljernas paradis

Med många olika typer av bostäder öppnas möjligheterna för många familjer. Från det underhållsfria lägenhetsboendet till  större villatomter. Här finns ett boende för alla. Inom området kör bilarna sakta och barnen kommer kunna röra sig fritt genom kvarteren. 

Den ursprungliga ängen kommer fortfarande finnas kvar, genom att vi bevarar delar av den grönskande marken. Här kommer barn i generationer framöver kunna fortsätta leka, busa och klättra i träd.

 

En mångfald av bostadstyper

På Vejby Äng byggs villor i olika utföranden samt flerbostadshus med hyreslägenheter. Förutom villorna i Kvarteret Blåklockan har A-hus och Varbergshus 10 tomter vardera. A-hus erbjuder sina Favorithem och Varbergshus bygger lösvirkeshus utefter kundens behov. Läs mer om deras erbjudanden på respektive hemsida:  A-hus och Varbergshus. 

Är du intresserad av en hyreslägenhet, kontakta Derome Förvaltning. 

Hav, natur & service

Det sägs att Skånes, och kanske Sveriges vackraste strand ligger i Vejbystrand. De långsträckta badstränderna ligger knappt en kilometer bort och hoppa på cykeln så är du nere på 5 minuter. Och tröttnar du på sand finns alltid Vejbybadet med bassäng, barnpool och kiosk.

Det är inte bara havet som lockar i Vejbystrand. Här finns även Trollskogen en kort promenad bort och Magnarps Heden som är som gjord för små utforskare att leka på, oavsett årstid.

Bilder
  • Kv. Blåklockan, Vejbystrand
  • Kv. Blåklockan, Vejbystrand
  • Kv. Blåklockan, Vejbystrand
  • Kv. Blåklockan, Vejbystrand
  • Kv. Blåklockan, Vejbystrand
  • Kv. Blåklockan, Vejbystrand
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen