Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Ängelholm, Skåne

Vejbystrand

Planeras
I det gamla soliga fiskeläget Vejbystrand i Ängelholms kommun planerar vi nu att uppföra villor i ett vackert läge längs med Sanatorievägen. Här samsas barnfamiljer med bostadsminskarna och skapar en härlig mix av människor och nya möten.

 

Gå på upptäcksfärder i naturen, klättra i träd, busa och lek på lekplatsen eller häng hos kompisarna. Här kommer barnen trivas och träffa vänner i samma åldrar. En stor del av den mark i direkt anslutning till våra byggnader har gott om härlig naturmark för rekreation och där kan barnen springa fritt utom fara för trafiken. De lokala gatorna inom området håller en låg hastighet och  lekplats är planerat i området.

Vi är i ett tidigt skede i projektet men anmäl ditt intresse så får du information om t.ex förändringar i projektets gång samt möjlighet att boka en bostad innan allmän säljstart.

Kontakt
Patrik Snödahl
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-58 56 85

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Ängelholm
Boendetyp
Villor
Antal
7
Byggstart
Prel. 2019
Säljstart
Vinter 2018
Inflyttning
Prel. 2020
Adress
Sanatorievägen/ Magnarps byaväg
Om Ängelholm, Skåne
Barnfamiljernas paradis

Med många olika typer av bostäder öppnas möjligheterna för många familjer. Från det underhållsfria lägenhetsboendet till  större villatomter. Här finns ett boende för alla. 

 

Med närhet till det mesta

I närområdet finns Vejby IF på andra sidan vägen och förskola & skola en kort promenad bort. Här bor du i ett toppenläge för vardagens alla bestyr. I Vejbystrand finns även åretrunt service i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub, hotell och vandrarhem.

Hav, natur & service

Det sägs att Skånes, och kanske Sveriges vackraste strand ligger i Vejbystrand. De långsträckta badstränderna ligger knappt en kilometer bort och hoppa på cykeln så är du nere på 5 minuter. Och tröttnar du på sand finns alltid Vejbybadet med bassäng, barnpool och kiosk.

Det är inte bara havet som lockar i Vejbystrand. Här finns även Trollskogen en kort promenad bort och Magnarps Heden som är som gjord för små utforskare att leka på, oavsett årstid.

Bilder
  • Vejbystrand
  • Vejbystrand
  • Vejbystrand
  • Vejbystrand
  • Vejbystrand
  • Vejbystrand
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen

Vi vill bli bättre

Hej! Vi skall bygga en ny webbsida och behöver din hjälp för att bli bättre.
Svara gärna på denna korta anonyma undersökning. Tack på förhand.

Gå till enkät