Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Vejbystrand, Ängelholm

1,5 plansvilla 138 kvm

Här har du gott om plats för familj och vänner. Den härliga uteplatsen i vinkel runt huset gör att du kan njuta av solens strålar under stora delar av dagen.
 

1,5 planshuset erbjuder 138 välplanerade kvadratmeter med härligt ljusinsläpp som binder samman ute och inne. Från vardagsrummet tar du dig enkelt ut till uteplatsen som har ett soligt söder- eller västerläge. Här finns möjlighet som tillval att installera en kamin som värmer gott under kyliga kvällar. Huset har goda förvaringsmöjligheter, både på entréplan där det finns en stor tvättstuga i anslutning till groventrén, och övre plan.

På övre plan hittar du den mer privata delen med allrum och flera sovrum. Din bil parkerar du i ett garage och du har också ett förråd i anslutning till entrén

Vi bygger i trä för en hållbar framtid och när du väljer att flytta till ett av våra hus får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus - väggar, golv, tak och fönster - bidrar till en låg energi-förbrukning. Bra för både plånbok och miljö!

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.

 

Inredning och material som ingår 

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft. 

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. 

Klädvård:
Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Tomt & Trädgård: 
Tomten grovplaneras med befintliga massor, infart och carport grusas. Extra matjord/ växtbädd vid tomtgräns för plantering av häck - se markritning. Gång med markplattor från infart till entré enligt markritning.

Övrigt:
Uppvärmning, varmvatten och ventilation sker från en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Bjäre Kraft.

RITNING
Entréplan 1,5 planshus Vejbystrand
Övre plan Vejbystrand

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
4 100 000 kr
Rum
7 rum & kök
Boarea
138 kvm
Tomtarea
ca. 717 kvm
Nummer
Tomt 23
Våning
1,5 planshus
Boendetyp
Villa
Inflyttning
Prel. Q1 2020
Kontakt
Stellan Schewenius Stellan Schewenius
Stellan Schewenius
Fastighetsmäklare / Franchisetagare, Fastighetsbyrån Ängelholm

Tel: 0431 13510
Mobil: 070 551 17 52
Kommande visningar
03 aug
Lördag den 3 augusti kl.10-13

Välkommen på en första visning av våra stomresta hus i kvarteret Blåklockan i Vejbystrand. Kom och träffa våra mäklare, prata nytt boende och ställ dina frågor om husen och området.

Vid frågor, kontakta våra mäklare på Fastighetsbyrån: Stellan Schewenius, 070-551 17 52 eller Elin Jarl, 076-569 91 27

Adress: Sanatorievägen/Magnarps Byaväg, Vejbystrand


Vägbeskrivning
Bilder
  • Tomt 23 - 1,5planshus
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen