Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Vejbystrand, Ängelholm

Enplansvilla 113 kvm

Enplansvillorna i kvarteret Blåklockan är planerade för goda förvaringsmöjligheter. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas förutsättningar för gemenskap och samtal. Ytan känns ljus med stora fönsterpartier ut mot den tilltänkta altanen.

 

Här stiger du in i en rymlig entré med gott om förvaringsmöjligheter. I husets södra gavel ligger ett luftigt vardagsrum och kök med öppen planlösning med plats för ett rejält matbord och en härlig soffgrupp. Här finns möjlighet som tillval att installera en kamin som värmer gott under kyliga kvällar. De 113 kvm är välplanerade och för den som vill finns det möjlighet att använda ett av allrummen till ett extra sovrum.

Från huset har du utgång i varje väderstreck, perfekt när du vill hitta skugga eller skydd från vinden. Huset har ett badrum och en mindre gäst-wc samt en avskild större klädkammare. Det finns två stora tilltänkta sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett allrum där du enkelt kan skapa ett extra sovrum.

Din bil står skyddad i garaget där du också har ett varmförråd. På uppfarten finns även plats för en extra bil.

Vi bygger i trä för en hållbar framtid och när du väljer att flytta till ett av våra hus får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus - väggar, golv, tak och fönster - bidrar till en låg energi-förbrukning. Bra för både plånbok och miljö!

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.

 

Inredning och material som ingår 

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft. 

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. 

Klädvård:
Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Tomt & Trädgård: 
Tomten grovplaneras med befintliga massor, infart och carport grusas. Extra matjord/ växtbädd vid tomtgräns för plantering av häck - se markritning. Gång med markplattor från infart till entré enligt markritning.

Övrigt:
Uppvärmning, varmvatten och ventilation sker från en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Bjäre Kraft.

RITNING
Planlösning enplansvilla Vejbystrand

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
3 750 000 kr
Rum
5 rum & kök
Boarea
113 kvm
Tomtarea
ca. 767 kvm
Nummer
Tomt 28
Våning
Enplanshus
Boendetyp
Villa
Inflyttning
Prel. Q4 2019
Kontakt
Stellan Schewenius Stellan Schewenius
Stellan Schewenius
Fastighetsmäklare / Franchisetagare, Fastighetsbyrån Ängelholm

Tel: 0431 13510
Mobil: 070 551 17 52
Kommande visningar
03 aug
Lördag den 3 augusti kl.10-13

Välkommen på en första visning av våra stomresta hus i kvarteret Blåklockan i Vejbystrand. Kom och träffa våra mäklare, prata nytt boende och ställ dina frågor om husen och området.

Vid frågor, kontakta våra mäklare på Fastighetsbyrån: Stellan Schewenius, 070-551 17 52 eller Elin Jarl, 076-569 91 27

Adress: Sanatorievägen/Magnarps Byaväg, Vejbystrand


Vägbeskrivning
Bilder
  • Tomt 28 - enplanshus
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen