Hoppa till innehållet

Vasatorp Trädgård

Äppelodlingar, koloniområden, vattendamm och härliga friluftsområden omger Vasatorp Trädgård som ligger endast 3 km från Helsingborg city. Avståndet till centrum gör att du når ett brett utbud av service, kultur och en av västkustens finaste strandpromenader och badplatser på bara några minuter.
Att bo i Vasatorp Trädgård
Nära city och resten av Sverige!

Med tåg och  motorvägar når man enkelt större städer såsom Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Malmö. Helsingborg är en knutpunkt vad gäller kommunikationer i södra Sverige. 

Närområdet

I Vasatorp Trädgård finns skola och barnomsorg samt Filbornahallen med idrotts- och simarenor. 

De allmänna kommunikationerna är goda, med bussförbindelser och fina gång- och cykelstråk. 

I Vasatorps Trädgård bor du i ett lugnt och barnvänligt område. Bostäderna är byggda i olika kvarter med ett stort gemensamt grönområde i mitten. Hela området är omgivet av äppelodlingar, kolonistugor, vattendamm och härliga friluftsområden. I direkt anslutning till Vasatorps Trädgård ligger Filborna skogspark, där du bland annat hittar barnens skog, dammen Silvervattnet, samt träd från olika delar av världen.

I närområdet finns skola, barnomsorg, lekplatser och lokal service som vårdcentral, apotek och mataffär. En kort promenad bort ligger även Filborna Arena - en friskvårdsanläggning på 8000 kvm fylld av olika aktiviteter.

Vasatorps Trädgård ligger endast 3 km från Helsingborgs city och busshållplatsen är ett stenkast bort från kvarteret Vildrosen. Avståndet in till centrum gör att du enkelt når ett brett utbud av service, kultur och inte minst en av västkustens finaste strandpromenader och badplatser på bara några minuter.

Bostäder i Vasatorp Trädgård
Hitta till Vasatorp Trädgård
BILDER
  • Vasatorp Trädgård
  • Vasatorp Trädgård
  • Vasatorp Trädgård
  • Vasatorp Trädgård
Produkten har lagts i kundvagnen