Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Vasatorp Trädgård, Helsingborg

Brf Miniatyrrosen

7 bostäder
kvar
I Vasatorp Trädgård planerar vi att uppföra 26 bostadsrätter, uppdelat på två etapper, i Brf Miniatyrrosen. I första etappen säljer vi 13 bostadsrätter i Hus B.

 

Området börjar nu ta form och bli färdigbyggt. Här samsas villor, radhus och bostadsrätter i en härlig harmoni. Här bor du med närhet till service och kommunikationer. Barnen har nära till både förskola och skola. Med goda förbindelser till Helsingborg city blir pendligen enkel och med endast 10 minuter till Väla Centrum har du shopping i världsklass.

 

Även om brf Miniatyrrosen erbjuder ett stadsnära boende är du inte bara nära city, utan även skogen och friluftslivet är dig nära, med promenadavstånd till naturen - alltid redo för en mysig utflykt.

 

 

Kontakt
linnea_hultgren_140x200.jpg
Linnea Hultgren
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042-450 95 00
Mobil: 073 745 37 02

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Helsingborg
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
26
Storlek
56-106 kvm
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Q2-Q3 2020
Adress
Ädelrosgatan, Vasatorps Trädgårdstad
Om Vasatorp Trädgård, Helsingborg
Nära både stad och natur

De allmänna kommunikationerna är goda med bussförbindelser och fina gång- och cykelstråk. Med tåg och motorvägar når man enkelt större städer såsom Köpenhamn, Malmö och Göteborg. Helsingborg är en knutpunkt vad gäller kommunikationer i södra Sverige.

Helsingborgs nya bostadsområde

Vasatorps Trädgård ligger mellan Vasatorp, Fredriksdal och Barnens skog. I närområdet finns skola och barnomsorg.

Med Filbornahallen endast ett stenkast bort, är det lätt att ta sig tid till träning, simning eller en stunds avkoppling.

I TRÄ FÖR FRAMTIDEN

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Brf Miniatyrrosen
  • Brf Miniatyrrosen
  • Brf Miniatyrrosen
  • Brf Miniatyrrosen
  • Brf Miniatyrrosen
  • Brf Miniatyrrosen
Bostadstyper och prislista

2 rum & kök

Lägenheter på 2 rum och kök om 56 kvm
Mittlägenheten i byggnaden är 2 rum och kök på 56 kvm. Centrerad på ytterväggen finns en skyddad och delvis infälld balkong som sprider ljus i lägenheten.

3 rum & kök

Lägenheter på 3 rum och kök om 82 kvm - höger
Den högra av de två större lägenheterna i byggnaden är 3 rum och kök på 82 kvm. En stor öppen planlösning kännetecknar lägenheten som även har en hörnbalkong.

3 rum & kök

Lägenheter på 3 rum och kök om 82 kvm - vänster
Den vänstra av de två större lägenheterna i byggnaden är 3 rum och kök på 82 kvm. En stor öppen planlösning kännetecknar lägenheten som även har en hörnbalkong.

4 rum & kök

En av två lägenheter på 4 rum & kök om 106 kvm
Högst ut i de två byggnaderna som utgör brf Miniatyrrosen finner du denna lägenhet. 3 sovrum, 3 balkonger och en fantastisk öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett!
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen