Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Vasatorp Trädgård, Helsingborg

B1202 - 2 rok

Mittlägenheten i byggnaden är 2 rum och kök på 56 kvm. Centrerad på ytterväggen finns en skyddad och delvis infälld balkong som sprider ljus i lägenheten.

Entrén består av en generös yta på 7 kvm där du har städskåp/ garderob samt dörren till badrummet. Här inne finns dusch, kommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och kök har en öppen planlösning på sammanlagt 27 kvm. Längs med hela ytterväggen har du stora fönster som släpper in mycket ljus.

Ditt kök är från Marbodal med diskmaskin, mikro, ugn och kyl/ frys. Här har du även plats med ett matbord.

Balkongen på 5,5 kvm gränsar av vardagsrummet med sovrummet som ligger i den vänstra delen av lägenheten.

Sovrummet har generösa proportioner med 14,5 kvm boyta. Längs med en hel vägg finns garderober med skjutdörrar.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår webbaserade tillvalsportal presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.

Inredning och material som ingår

Rum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frys, kyl och diskmaskin. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt: Ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat finns i varje lägenhet. Fjärrvärme. Värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Avgift för eventuell parkering i garaget tillkommer. Fiberanslutning via Öresundskraft ingår, bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang med tjänsteleverantör. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
1 495 000 kr
Avgift
3159 kr
Rum
2 rum & kök
Boarea
56 kvm
Nummer
B1202
Våning
3
Boendetyp
Hus B
Inflyttning
Q1-Q2 2020
Kontakt
linnea_hultgren_140x200.jpg linnea_hultgren_140x200.jpg
Linnea Hultgren
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042-450 95 00
Mobil: 073 745 37 02
Bilder
  • B1202
  • B1202
  • B1202
Bostadstyper och prislista
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen