Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Vasatorp Trädgård, Helsingborg

B1401 - 106 kvm

Högst ut i de två byggnaderna som utgör brf Miniatyrrosen finner du denna lägenhet. 3 sovrum, 3 balkonger och en fantastisk öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett!

Som ensam lägenhet på toppvåningen är du den enda med ingång från trapphuset. Självklart finns hiss ända upp till toppvåningen.

I entrén finns ingång till badnrummet men även en liten wc finns, perfekt om man är fler än en person som bor här!

Ditt kök från Marbodal som är byggt i en vinkel, har diskmaskin, mikro, ugn och kylskåp frysskåp. Här har du gótt om plats för ett stort matbord.

Den öppna planlösningen av kök och vardagsrum bilder en yta på hela 54,5 kvm. Mittbalkongen som delar upp utrymmet något, är fönsterklätt hela vägen runt - det släpper in mycket ljus.

Badrummet ligger i i angränsning till entrén. Här inne finns dusch, kommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare.

Balkongen på 6 kvm är belägen i hörnet av byggnaden och du får utsikt åt alla fyra väderstreck beroende på vilken balkong du väljer!

De tre sovrummen har likvärdiga storlekar på 11-12 kvm - alla med garderober. Två av sovrummen har balkongdörr.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår webbaserade tillvalsportal presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.

Inredning och material som ingår

Rum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frys, kyl och diskmaskin. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt: Ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat finns i varje lägenhet. Fjärrvärme. Värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Avgift för eventuell parkering i garaget tillkommer. Fiberanslutning via Öresundskraft ingår, bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang med tjänsteleverantör. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
3 150 000 kr
Avgift
5 980 kr
Rum
4 rum & kök
Boarea
106 kvm
Nummer
B1401
Våning
5
Boendetyp
Hus B
Inflyttning
Q1-Q2 2020
Kontakt
linnea_hultgren_140x200.jpg linnea_hultgren_140x200.jpg
Linnea Hultgren
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042-450 95 00
Mobil: 073 745 37 02
Bilder
  • B1401
  • B1401
  • B1401
Bostadstyper och prislista
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen