Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt

Hus 24

Husen är yteffektiva med bibehållen öppenhet, som till exempel vardagsrum och kök, som bildar en gemensam yta med en härlig rymd.

Varje hus har en egen trädgård men också tillgång till den gemensamma kvartersgården, med planteringar, belysning och kreativ stensättning, som bidrar till en trivsam miljö. Dessutom ligger vattendammen och det genomgående parkstråket i Vasatorp Trädgård bara ett stenkast bort.

Husen har hög materialstandard men sjävklart kan du själv vara med och påverka ditt framtida boende genom göra inredningsval. En carport med tillhörande förråd ingår.

Nyckelfärdig villa med personlig prägel
Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög materialstandard från välkända varumärken. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom göra inredningsval

RUMSBESKRIVNING

Entré / Sovrum/ Vardagsrum / Penthouse
Golv: Ekparkett från Tarkett, klinker i entré enligt ritning.
Sockel: Eklist (folierad).
Vägg: Målad gips. Enkel målning i klädkammare.
Tak: Vitmålad gipsplank, fogad takvinkel.
Övrigt: Fönsterbänkar av massiv lackad ek. Inredning i entré, se ritning. Klädkammaren inreds med klädhylla och stång, övrig inredning enligt ritning.

Kök
Golv: Ekparkett från Tarkett.
Sockel: Eklist (folierad), vit sockel under köksinreden.
Vägg: Målad gips, kakel mellan köksbänkar och överskåp.
Tak: Vitmålad gipsplank, fogad takvinkel.
Övrigt: Vit modern köksinredning från Marbodal enligt ritning. Rostfria vitvaror såsom spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kylskåp, frysskåp från
Siemens. Rostfri köksblandare. Bänkbelysning. Fönsterbänkar av kakel respektive massiv lackad ek.

Badrum / WC, Dusch
Golv: Klinker.
Vägg: Kakel. Fönstersmygar av kakel.
Tak: Vitmålad gipsplank. Mjukfogad takvinkel.
Övrigt: Inredning i badrum från Svedbergs: Badrumskommod B=90 cm med spegel och ljusramp. Vit golvstående WC-stol. Handdukstork. Badkar med fronter.
Inredning i WC/Dusch från Svedbergs: Badrumskommod B=60 cm med spegel och ljusramp. Vit golvstående WC-stol. Duschdrapperiskena.

Tvätt
Golv: Klinker.
Sockel: Klinker.
Vägg: Målad väv.
Tak: Vitmålad gipsplank. Mjukfogad takvinkel.
Övrigt: Tvättmaskin 7 kg 1200 v/min och torktumlare 6 kg från Siemens. Tvättho. Värmeväxlare. Vattenmätare. Ventilationsaggregat. Inredning enligt ritning.

Utvändigt förråd
Golv: Obehandlad betong.
Vägg: Obehandlat gips/trä.
Tak: Obehandlad råspont och takbjälkar.

Carport
Tak: Obehandlad råspont och takbjälkar.

Värme /ventilation
Fjärrvärmeanslutet med växlare i tvättstuga. Vattenburen golvvärme i bottenvåning samt radiatorer/konvektorer/ handdukstork på övervåning. Golvvärmefördelare i förråd under trappa. Från och tilluftventilation med återvinning (FTX).

TV / tele / data
Huset är bredbandsanslutet via Helsingborgs Stadsnät med TV, tele och data via bredband. Multimediacentral i förråd under trappa.

Mark på egen tomt
Sådd gräsmatta enligt markritning.
Bokhäck enligt markritning.
Uppgrusning på altan, gångar och carport enligt markritning.

Bra att veta om Kvarteret Honungsrosen
Att äga sin egen bostad innebär en stor frihet men också ett ansvar. När ni köper en villa blir ni samtidigt ”delägare” i en samfällighetsförening. Det innebär att det är ni och era grannar som genom den styrelse ni väljer bestämmer över ert bostadsområde. Samfällighetens kostnad för drift och underhåll av gator, växtlighet, belysning, sophämtning, etc. betalas med årsavgifter som ni och övriga medlemmar vanligtvis betalar årsvis till samfälligheten. Årsavgifternas storlek beslutas av samfällighetens styrelse. Eftersom antalet villor i kvarteret inte är så stort har ni stora möjligheter att påverka både den gemensamma trivseln och ekonomin.

Entreprenadkontrakt
När ni gjort ert val av villa, tecknas ett köpekontrakt för tomten och ett entreprenadkontrakt för byggnationen. I samband med undertecknande av kontrakten ska en handpenning betalas.

Nyckelfärdig villa med personlig prägel
Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög materialstandard från välkända varumärken. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom göra inredningsval.

Trygghetspaket
Byggfelsförsäkring (10 år)
Från och med att fastigheten är slutbesiktigad löper en 10-årig byggfelsförsäkring. Försäkringen gäller om det är något fel i byggnadens konstruktion, material, utförande av byggnadsarbetet eller skada orsakad av sådana fel. Försäkringen följer villkoren i SFS 1993:320, lag om byggfelsförsäkring.

Försäkring
Derome Mark & Bostad har en fullvärdesförsäkring för entreprenaden under byggtiden. Ni behöver teckna en fullvärdesförsäkring (villaförsäkring) i samband med att ni tillträder bostaden.

Besiktningar
Innan ni flyttar in görs slutbesiktning av en opartisk besiktningsman. Garantitid på hela entreprenaden är två år och 10 år för dolda fel.
 

 

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
137 kvm
Nummer
24
Våning
Tvåplanshus
Boendetyp
Parhus
Inflyttning
Enligt överrenskommelse
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 24
  • Hus 24
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen