Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Parhus & Kedjehus, Vasatorp Trädgård, Helsingborg

Kv. Vildrosen

1 bostäder
kvar
I Vasatorp Trädgård i Helsingborg bygger vi 11 moderna parhus och kedjehus i två eller tre plan med underhållsfria fasader i kvarteret Vildrosen. Parhusen har två våningar med en boyta på 137 kvm. Kedjehusen, som nu är slutsålda, består av 2 eller tre våningar om 121-143 kvm.

 

Arkitekt Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter har tagit fram en modern husserie för våra kvarter i Vasatorps Trädgård. Den moderna fönstersättningen och fasaden av puts och exklusiva högtryckslaminerade skivor av träkaraktär, ger husen en unik prägel. 

Husen är yteffektiva med bibehållen öppenhet, som till exempel vardagsrum och kök, som bildar en gemensam yta med en härlig rymd.

Varje hus har en egen trädgård men också tillgång till den gemensamma kvartersgården, vattendammen och det genomgående parkstråket i Vasatorp.

Hustyperna har tidigare byggts i närområdet, bland annat i Kvarteret Honungsrosen som ligger längst in på Vildrosgatan. 

Husen har hög materialstandard men självklart kan du själv vara med och påverka ditt framtida boende genom göra inredningsval. En carport med tillhörande förråd ingår.

Är du intresserad av att kika in i vårt nya visningshus? Kontakta någon av våra mäklare och boka en personlig visning. Visningshuset är hus nummer 6.  

Kontakt
linnea_hultgren_140x200.jpg
Linnea Hultgren
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042-450 95 00
Mobil: 073 745 37 02
Jonna Tancred
Jonna Tancred
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042-450 95 00
Mobil: 073 745 37 21

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Helsingborg
Boendetyp
Villor
Antal
11
Storlek
121-147 kvm
Byggstart
2017
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Med start feb 2018
Om Vasatorp Trädgård, Helsingborg
Nyckelfärdigt boende

Söker du ett boende i naturskön miljö med bra kommunikationer och allmän service, tror vi att kvarteret Vildrosen i Vasatorps Trädgård är platsen för dig. Och det bästa av allt - när du får nycklarna är huset helt färdigt, bara att flytta in och börja njuta!

Nära till allt

De allmänna kommunikationerna i området är goda, med bussförbindelser och fina gång- och cykelstråk. Helsingborg är en knutpunkt vad gäller kommunikationer i södra Sverige och med tåg och motorvägar når man enkelt större städer såsom Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Malmö.

 

I Vasatorps Trädgård bor du i ett lugnt och barnvänligt område. Bostäderna är byggda i olika kvarter med ett stort gemensamt grönområde i mitten. Hela området är omgivet av äppelodlingar, kolonistugor, vattendamm och härliga friluftsområden. I direkt anslutning till Vasatorps Trädgård ligger Filborna skogspark, där du bland annat hittar barnens skog, dammen Silvervattnet, samt träd från olika delar av världen.

I närområdet finns skola, barnomsorg, lekplatser och lokal service som vårdcentral, apotek och mataffär. En kort promenad bort ligger även Filborna Arena - en friskvårdsanläggning på 8000 kvm fylld av olika aktiviteter.

Vasatorps Trädgård ligger endast 3 km från Helsingborgs city och busshållplatsen är ett stenkast bort från kvarteret Vildrosen. Avståndet in till centrum gör att du enkelt når ett brett utbud av service, kultur och inte minst en av västkustens finaste strandpromenader och badplatser på bara några minuter.

Bilder
  • Parhus kvarteret Vildrosen Vasatorps trädgård helsingborg
  • Kv Vildrosen
  • Kv Vildrosen
  • Kv Vildrosen
  • Kv Vildrosen
  • Kv Vildrosen
  • Kv Vildrosen
Parhus kvarteret Vildrosen Vasatorps trädgård helsingborg
Bostadstyper och prislista

Parhus

6 tvåplanshus om 137 kvm
Parhus i två plan med balkong, uteplats, förråd och carport. Parhusen är genomtänkt skapade med en yteffektiv planlösning som utnyttjar den sociala ytan väl.

Kedjehus

4 två- och treplanshus om 121-147 kvm
Kedjehus i två eller tre plan med uteplats, förråd och carport, treplanshusen har en takterrass med utgång från tredje våningen. Kedjehusen på utnyttjar sina kvadratmetrar på ett genomtänkt sätt. Vardagsrum och kök bildar en gemensam yta längs med hela trädgårdsfasaden.
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen