Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Vasatorp Trädgård, Helsingborg

Hus 11

Det enda fristående hus som även har tre våningar är nummer 11. På 143 kvm utnyttjar den sina kvadratmetrar på ett genomtänkt sätt. Vardagsrum och kök bildar en gemensam yta längs med hela trädgårdsfasaden. Med utgången till uteplatsen genom det stora glaspartiet binds ute och inne samman och skapar en härlig yta.

Planlösningen på entréplan som är 60,5 kvm innefattar även badrum med dusch, tvättstuga, klädkammare, samt ett mindre sovrum eller ett utmärkt arbetsrum. Här finns den andra utgången ut till trädgården som ligger i söderläge.

Tvättstugan har en egen entré och på andra sidan tvättstugan finns en dörr med genomgång till köket. Perfekt när du har storhandlat.

Från vardagsrummet kommer du ut på uteplatsen och trädgårdsidan. Varje hus har en egen trädgård men också tillgång till den gemensamma kvartersgården, med planteringar och belysning som bidrar till en trivsam miljö. Dessutom ligger vattendammen och lekplatsen i det genomgående parkstråket i Vasatorps Trädgård bara ett stenkast bort.

Övervåningen på 60,5 kvm består av två väl tilltagna sovrum, ett allrum som enkelt kan konverteras till ett stort sovrum, det större familjebadrummet och en rejäl klädkammare. I ett av sovrummen och allrummet finns en fransk balkong, perfekt för vädring och släpper in mycket ljus. Det andra sovrummet har två stora fönster.

Husets penthousevåningen är pricken över i:et. Med 21 kvm extra yta kan det användas till allrum, sovrum eller kankse en ateljé? Allt är möjligt. Här finns en trevlig takterrass där solen lyser extra länge. Liksom på bottenplan har du möjlighet att välja till en kamin.  

Om garderoberna och de två klädkammarna inte räcker till, finns även ett förråd och en carport för bilen som ingår till varje hus.

Den moderna fönstersättningen och fasaden av puts och exklusiva högtryckslaminerade skivor av träkaraktär, ger husen en unik prägel.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Nedan kan du se det som ingår i våra nya hem. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.

 

Inredning och material som ingår

Rum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt: Uppvärmning sker genom frånluftsvärmepump, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på entréplan, radiatorer på övriga plan. Fastigheten är ansluten via fiber till Helsingborgs stadsnät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
143 kvm
Tomtarea
ca. 395 kvm
Nummer
11
Våning
3 våningar
Boendetyp
Frilliggande villa
Inflyttning
September 2018
Adress
Vildrosgatan
Kontakt
linnea_hultgren_140x200.jpg linnea_hultgren_140x200.jpg
Linnea Hultgren
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042-450 95 00
Mobil: 073 745 37 02
Jonna Tancred Jonna Tancred
Jonna Tancred
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042-450 95 00
Mobil: 073 745 37 21
Bilder
  • Parhus kvarteret Vildrosen Vasatorps trädgård helsingborg
  • Hus 11
  • Hus 11
  • Hus 11
  • Hus 11
Bostadstyper och prislista
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen