Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Vasatorp Trädgård, Helsingborg

Hus 3

Parhusen är är genomtänkt skapade med en yteffektiv planlösning som utnyttjar den sociala ytan väl. Vardagsrum och kök bildar en gemensam yta ut med gaveln och sträcker sig från fram- till baksidan vilket ger maximalt med ljusinsläpp från tre väderstreck.

Planlösningen på entréplan som är 73 kvm innefattar även badrum med dusch, tvättstuga, klädkammare, samt ett mindre sovrum eller ett utmärkt arbetsrum.

Från vardagsrummet kommer du ut på den privata altanen som ligger i västerläge och skyddad mellan grannen och ditt eget hus. Varje hus har en egen trädgård men också tillgång till den gemensamma kvartersgården, med planteringar och belysning som bidrar till en trivsam miljö. Dessutom ligger vattendammen och lekplatsen i det genomgående parkstråket i Vasatorps Trädgård bara ett stenkast bort.

Övervåningen består av tre sovrum, det större familjebadrummet och ett allrum. Från ett av sovrummen kommer du ut på balkongen som även den är i västerläge.

Sovrummen är välplanerade med gott om garderobsutrymme. Om inte garderoberna och klädkammaren räcker till, finns även ett förråd och en carport för bilen som ingår till varje hus.

Den moderna fönstersättningen och fasaden av puts och exklusiva högtryckslaminerade skivor av träkaraktär, ger husen en unik prägel.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Nedan kan du se det som ingår i våra nya hem. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.

 

Inredning och material som ingår

Rum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt: Uppvärmning sker genom frånluftsvärmepump, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på entréplan, radiatorer på övriga plan. Fastigheten är ansluten via fiber till Helsingborgs stadsnät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
3 950 000 kr
Boarea
137 kvm
Tomtarea
ca. 159 kvm
Nummer
3
Våning
2 våningar
Boendetyp
Parhus
Inflyttning
Mars 2018
Adress
Vildrosgatan
Kontakt
linnea_hultgren_140x200.jpg linnea_hultgren_140x200.jpg
Linnea Hultgren
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042 450 95 02
Mobil: 073 745 37 02
Roger_Buske_140x200.jpg Roger_Buske_140x200.jpg
Roger Buske
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042 450 95 00
Mobil: 0704 80 72 81
Bilder
  • Parhus kvarteret Vildrosen Vasatorps trädgård helsingborg
  • Hus 3
  • Hus 3
  • Hus 3
Bostadstyper och prislista
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen

Vi vill bli bättre

Hej! Vi skall bygga en ny webbsida och behöver din hjälp för att bli bättre.
Svara gärna på denna korta anonyma undersökning. Tack på förhand.

Gå till enkät