Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Vasatorp Trädgård, Helsingborg

Hus 4

Parhusen är är genomtänkt skapade med en yteffektiv planlösning som utnyttjar den sociala ytan väl. Vardagsrum och kök bildar en gemensam yta ut med gaveln och sträcker sig från fram- till baksidan vilket ger ljusinsläpp från två väderstreck.

Planlösningen på entréplan som är 73 kvm innefattar även badrum med dusch, tvättstuga, klädkammare, samt ett mindre sovrum eller ett utmärkt arbetsrum.

Från vardagsrummet kommer du ut på den privata altanen som ligger i västerläge. Varje hus har en egen trädgård men också tillgång till den gemensamma kvartersgården, med planteringar och belysning som bidrar till en trivsam miljö. Dessutom ligger vattendammen och lekplatsen i det genomgående parkstråket i Vasatorps Trädgård bara ett stenkast bort.

Övervåningen på 64 kvm består av tre sovrum, det större familjebadrummet och ett allrum. Från ett av sovrummen kommer du ut på balkongen som även den är i västerläge. Det största sovrummet har även en fransk balkong, perfekt för vädring och släpper in mycket ljus.

Sovrummen är välplanerade med gott om garderobsutrymme. Om inte garderoberna och klädkammaren räcker till, finns även ett förråd och en carport för bilen som ingår till varje hus.

Den moderna fönstersättningen och fasaden av puts och exklusiva högtryckslaminerade skivor av träkaraktär, ger husen en unik prägel.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Nedan kan du se det som ingår i våra nya hem. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.

 

Inredning och material som ingår

Rum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt: Uppvärmning sker genom frånluftsvärmepump, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på entréplan, radiatorer på övriga plan. Fastigheten är ansluten via fiber till Helsingborgs stadsnät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
3 950 000 kr
Boarea
137 kvm
Tomtarea
ca. 163 kvm
Nummer
4
Våning
2 våningar
Boendetyp
Parhus
Inflyttning
Mars 2018
Adress
Vildrosgatan
Kontakt
linnea_hultgren_140x200.jpg linnea_hultgren_140x200.jpg
Linnea Hultgren
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042-450 95 00
Mobil: 073 745 37 02
Jonna Tancred Jonna Tancred
Jonna Tancred
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042-450 95 00
Mobil: 073 745 37 21
Kommande visningar
12 maj
Visning klockan 11.00

Välkommen till visning i Kvarteret Vildrosen.

Visningshuset är ett av våra parhus om 137 kvm. Kom och kika på materialval och få inredningsinspiration till ditt nya boende. På plats finns våra mäklare Linnéa och Jonna som kan svara på dina frågor. 

Anmäl dig till Linnéa Hultgren: 073- 745 37 02

Adress: Vildrosgatan 23, Helsingborg

Välkommen!

 

Vägbeskrivning
Bilder
  • Parhus kvarteret Vildrosen Vasatorps trädgård helsingborg
  • Hus 4
  • Hus 4
  • Hus 4
Bostadstyper och prislista
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen