Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor & Radhus, Gamla Lerberget, Höganäs

Garngården

1 bostäder
kvar
Ett stenkast från havet och med promenadavstånd till hamnen och den underbara stranden, finns nu möjligheten att hitta ett nytt boende med kvaliteter utöver det vanliga. Här bor du ett stillsam liv utan en massa måsten, med en färdig uteplats i ett nybyggt hem med lågt underhåll där du kan fokusera på allt det härliga i livet!

I Gamla Lerberget i Höganäs kommun planerar vi att uppföra sju nya bostäder runt den gamla brandstationen i samhället.

 

De sju husen kommer att byggas i 1,5-plan som består av två fristående hus och två längor med tre, respektive två bostäder i varje. Alla hus blir omgivna av äldre bebyggelse och säljs helt nyckelfärdiga med färdiga tomter och uteplats som gör att de kommer att smälta in väl i den befintliga bebyggelsen.

Vi har tre olika hustyper att erbjuda. Från 122 kvm - 147 kvm. Alla hus kommer kunna erbjuda ett sovrum på entréplan och med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. 

Långsiktighet och miljömedvetenhet är två nyckelbegrepp när vi bygger nya områden. Med det koldioxidneutrala byggmaterialet trä, bidrar vi till att bygga hållbara samhällen som har en liten inverkan på miljö. Till hållbarheten hör även att ta vara på det som finns på marken där vi ska bygga. I Höganäs rustar vi exempelvis upp det gamla brandstationshuset, som nu blir en miljöbyggnad för boende i kvarteret Garngården.

Kontakt
Peter_Olofsson_140.jpg
Peter Olofsson
Reg. Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel:
Mobil: 0722-442835

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Höganäs
Boendetyp
Äganderätter
Antal
7
Storlek
122-147 kvm
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. Kvartal 2, 2019
Adress
Lerbergets Bygata
Om Gamla Lerberget, Höganäs
Där Öresund möter Kattegatt

Havet har alltid betytt mycket för invånarna i Lerberget. Med hamnen och Segelsällskapet lever kärleken för havet kvar.

Hamnen har ca 100 båtplatser samt plats för gästbåtar.

I hamnen finner du inte bara Lerbergets hamnmuseum utan även Galleri Hoddan, ett litet men välbesökt galleri i en vacker miljö.

 

 

Fiskeläge med gamla anor

Lerberget är en tidigare fiskeläge med väldokumenterad historia sen 1700-talet. Nu bor här ca 2700 invånare och är en livlig by med ett aktivt byalag. Här arrangeras sillgrillning, filmvisning, kräftskivor och familjefest under sommarmånaderna.

Att bo i Lerberget är som att vara på en ändlös semester med sina vackra vyer, havet och en skön och avslappnad atmosfär.

 

Aktiv fritid i Höganäs kommun

I Höganäs kommun hittar du Skånes största sportcenter. Kommunen har även blivit utnämnt till bäst i Sverige på idrottsanläggningar och kulturverksamhet.

Golfbanor, tennisbanor, sommarlovsaktiviteter och underbara vandringsleder i en unik miljö är bara några av de få aktiviteter som kommunen erbjuder för ett omväxlande och rikt välbefinnande.

Här är naturen alltid närvarande men det är inte allt, keramik, konserter, teater, marknader och mycket mer gör Höganäs kommun till en attraktiv kommun att bo och njuta av livet.

Bilder
  • Gamla Lerberget, Höganäs
  • Gamla Lerberget, Höganäs
  • Gamla Lerberget, Höganäs
  • Gamla Lerberget, Höganäs
  • Gamla Lerberget, Höganäs
  • Gamla Lerberget, Höganäs
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen