Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Gamla Lerberget, Höganäs

1,5 planshus 151 kvm Hus 1

Ett stenkast från havet och med promenadavstånd till hamnen och den underbara stranden ligger kvarteret Garngården - ett nytt litet bostadsområde med kvaliteter utöver det vanliga. Huset har en ljus och öppen planlösning som skapar trivsamma umgängesytor. Här är lätt att känna sig som hemma och finna en oas för återhämtning.

Hus 1 är det som ligger närmast havet. På entréplan finns två sovrum, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett stort badrum. För din bekvämlighet finns också en groventré i direkt anslutning till köket. Från sovrummet och vardagsrummet kan du öppna upp skjutdörrarna till terrassen. 

På plan två finns två sovrum och ett allrum, alla med takfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. I det stora sovrummet får du en fantastisk utsikt över havet. 

I kvarteret uppförs sju nya bostäder i parhus, radhus och friliggande villor. Kvarteret ligger inbäddat bland äldre bebyggelse och säljs helt nyckelfärdiga med färdiga tomter och uteplats vilket gör att husen kommer smälta in väl i den befintliga bebyggelsen, något som är noga genomtänkt.

Här bor du ett stillsamt liv utan en massa måsten, i ett nybyggt hem där du kan fokusera på allt det härliga i livet!

Vi bygger i trä för en hållbar framtid och när du väljer att flytta till ett av våra hus får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus - väggar, golv, tak och fönster - bidrar till en låg energi-förbrukning. Bra för både plånbok och miljö! 

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.


INREDNING OCH MATERIAL SOM INGÅR

RUM:
1-stavs ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

KÖK:
Ljusgrå modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

BAD & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

KLÄDVÅRD:
Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

TOMT & TRÄDGÅRD:
Gräs på trädgårdsytor, stenläggning vid entré och runt huset enligt ritning samt altan i trä ingår som standard.

ÖVRIGT:
Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Höganäs Energi. Fastigheterna är uppkopplade med fiber.

RITNING
Gamla Lerberget entréplan planlösning
Gamla Lerberget övreplan planlösning

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
7 195 000 kr
Rum
6 rum & kök
Boarea
151 kvm
Tomtarea
236 kvm
Nummer
1
Våning
1,5 plan
Boendetyp
Villa
Inflyttning
Q1 2020
Kontakt
Peter_Olofsson_140.jpg Peter_Olofsson_140.jpg
Peter Olofsson
Reg. Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel:
Mobil: 0722-442835
Bilder
  • A1
  • A1
  • A1
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen