Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Gamla Lerberget, Höganäs

1,5 plans radhus 123 kvm Hus 7

Ett stenkast från havet och med promenadavstånd till hamnen och den underbara stranden ligger kvarteret Garngården - ett nytt litet bostadsområde med kvaliteter utöver det vanliga. I radhuset om 123 kvm har du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en innergård med stort trädäck där du kan njuta av morgonkaffet.

Det här huset ligger närmast den gamla brandstationen i kvarteret, På entréplan finns ett sovrum och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. För din bekvämlighet finns också en groventré i direkt anslutning till köket. Från vardagsrummet kan du öppna upp skjutdörrarna till din mysiga innergård med trädäck i söderläg där du kan njuta av soliga dagar. På plan två hittar du den mer privata delen med två sovrum och ett allrum. 

I kvarteret uppförs sju nya bostäder i parhus, radhus och friliggande villor. Kvarteret ligger inbäddat bland äldre bebyggelse och säljs helt nyckelfärdiga med färdiga tomter och uteplats vilket gör att husen kommer smälta in väl i den befintliga bebyggelsen, något som är noga genomtänkt.

Här bor du ett stillsamt liv utan en massa måsten, i ett nybyggt hem där du kan fokusera på allt det härliga i livet!

Vi bygger i trä för en hållbar framtid och när du väljer att flytta till ett av våra hus får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus - väggar, golv, tak och fönster - bidrar till en låg energi-förbrukning. Bra för både plånbok och miljö! 

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.


INREDNING OCH MATERIAL SOM INGÅR

RUM:
1-stavs ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

KÖK:
Ljusgrå modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

BAD & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

KLÄDVÅRD:
Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

TOMT & TRÄDGÅRD:
Gräs på trädgårdsytor, stenläggning vid entré och runt huset enligt ritning samt altan i trä ingår som standard.

ÖVRIGT:
Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Höganäs Energi. Fastigheterna är uppkopplade med fiber.

RITNING
Gamla Lerberget entréplan planlösning
Gamla Lerberget övreplan planlösning

Fakta om bostaden

Status
Reserverad
Pris
5 095 000 kr
Rum
5 rum & kök
Boarea
123 kvm
Tomtarea
133 kvm
Nummer
7
Våning
1,5 plan
Boendetyp
Radhus
Inflyttning
Q4 2019
Kontakt
Peter_Olofsson_140.jpg Peter_Olofsson_140.jpg
Peter Olofsson
Reg. Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel:
Mobil: 0722-442835
Bilder
  • C3
  • C3
  • C3
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen