Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Borstahusen

Kv. Havsbrisen

Slutsålt
Välkommen till Borstahusen, det gemytliga fiskesamhället med mycket historia!

 

I Kvarteret Havsbrisen uppför vi 16 hus i ett nytt bostadsområde som bygger vidare på Borstahusens gemytliga karaktär. Borstahusen utanför Landskrona ligger vackert vid havet med utsikt över Öresund. Samhället och dess karakteristiska trånga gränder är något alldeles speciellt. Borstahusen är idag en attraktiv plats att bo med dess fantastiska läge och genuina arkitektur.

De nya husen tar sitt ursprung i de befintliga lågbyggda vackra tegelhusen och har liknande tak, fasadmaterial och färgsättning i varierande skalor. Husen har en modern design som är väl avvägd för att passa in i området. Kvarteret är format utifrån befintlig miljö för att bevara charmen med mysiga gränder och den pittoreska känslan i Borstahusen.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Landskrona
Boendetyp
Villor
Antal
16
Storlek
126,5-159 kvm
Byggstart
2016
Säljstart
Slutsålt
Om Borstahusen
Din personliga stil

Att köpa ett nyckelfärdigt hem ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Vi använder oss enbart av material med hög standard från välkända leverantörer. Eftersom vi alla har olika stilar, kan du själv vara med och påverka ditt framtida hem genom val av färg, tapeter, inredningsmaterial och produkter. Tillsammans med projektledaren väljer du de produkter som passar dig bäst.

Gemytliga Borstahusen

De låga smala husen i Borstahusen, som är upp emot 200 år gamla, har alla en historia att berätta. Idag, efter varsam och omtänksam renovering, är de mycket välbevarade och området sjuder av liv. Att promenera runt bland de trånga gränderna är något alldeles speciellt. Borstahusen är idag en attraktiv plats att bo med sitt unika läge precis vid havet och genuina arkitektur från de senaste århundraden. 

 

 

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Borstahusen, Havsbrisen
  • Borstahusen, Havsbrisen
  • Borstahusen, Havsbrisen
  • Borstahusen, Havsbrisen
  • Borstahusen, Havsbrisen
  • Borstahusen, Havsbrisen
Bostadstyper och prislista

Villorna i Havsbrisen

Tvåplanshus präglade av Borstahusens genuina miljö.
Villorna i kvarteret Havsbrisen är unika – både i sin utformning och i sitt läge. Alldeles invid stranden bygger vi 16 villor om 126–159 m2 och husen ligger samlade kring smala gränder med små mysiga innergårdar – alla är unika och ingen tomt är den andra lik. Den strama arkitekturen med stora fönster mot havet ger området och husen sin speciella karaktär. De vitputsade fasaderna med tegel i olika kulörer och skiftande takmaterial bildar en varierande men ändå sammanhållen känsla – precis som i de äldre delarna av Borstahusen.
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen