Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Borstahusen

Brf Havsgatan

4 bostäder
kvar
Drömmer du om att bo vid havet, med den salta havsbrisen och vågornas brus men samtidigt nära kultur, shopping och fantastisk natur? Då har du hittat rätt. I Brf Havsgatan i Borstahusen bor du 150 meter från stranden med den vackra vyn ut över havet och Ven. Lägenheterna i brf Havsgatan är nu inflyttningsklara och du kan få ditt drömboende utan att behöva vänta.

 

Är du intresserad av att kika in i vår fina visningslägenhet? Våra mäklare jobbar hela sommaren - bara ring så ordnar dom en visning för dig. Lägenheten vi använt som visningslägenhet är nummer A1001

Brf Havsgatan består av två byggnader varav en är ett separat gårdshus som rymmer en av lägenheterna. Byggnaderna sluter sig kring en mysig innergård med uteplatser som samsas med en gemensam yta och planteringar. På översta våningen finns endast två lägenheter - dessa med generösa terrasser som tar tillvara på den vackra utsikten över havet.

Varje lägenhet har minst en uteplats eller balkong, rymlig nog för att kunna sitta ner och njuta av middagen medan solen går ner över sundet.

Lägenheterna inreds med material och produkter från välkända leverantörer där kvalitet och hållbarhet är lika viktigt för oss som för dom. I alla lägenheter ligger Svanenmärkt 1-stavs ekparkett från Kährs, ett tåligt golv som håller år efter år och som ger en lyxig känsla.

Det stilrena köket från Marbodal har vita släta luckor, tålig stenbänkskiva och rostfria lågenergiklassade vitvaror från Siemens. För att skapa en enhetlighet i rummet är stänkskyddet av vitt kakel.

Det vita kaklet och grå klinkern som ingår i badrummet skapar en modern och stilren känsla.  Badrumsinredningen och duschväggar kommer från Svedbergs och här finns vägghängd kommod och spegelskåp med belysning. Alla lägenheter har dessutom en tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet.

Vissa av bostäderna har andra materialval såsom vitpigmenterat golv, vita stenskivor, gråa köksluckor, allt för att någon bostad ska falla just dig i smaken.

En öppen planlösning där kök och vardagsrum skapar den centrala umgängesytan är genomgående i de flesta av bostadsrätterna. Genom de stora fönstren blickar du ut över det omgivande landskapet, många med västlig utsikt och de flesta med havsutsikt. Plan 1 har hela 2,9 m i takhöjd - vilket ger ett fantastisk ljus och rymd.

Till varje lägenhet finns ett förråd och möjlighet till parkeringsplats i det gemensamma parkeringsgaraget som är placerat i källaren. Här finns även en rejäl cykelparkering samt barnvagns- och rullstolsförråd så att du slipper ta med dig skrymmande föremål upp i din lägenhet. Från källaren tar du dig lätt upp till lägenheten genom de två hissarna, som är placerade i varsin trappuppgång.

VR-visning

VR-visning
Kontakt
Pernilla_corsing
Pernilla Corsing
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0418-105 90
Mobil: 0709-50 18 99
Sara_green
Sara Green
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0418-105 90
Mobil: 0768-69 44 44

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Landskrona
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
17
Storlek
51-111 kvm
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Höst 2018
Adress
Havsgatan, Borstahusen
Om Borstahusen
Gemytlig by

De låga smala husen i Borstahusen, som är upp emot 200 år gamla, har alla en historia att berätta. Idag, efter varsam och omtänksam renovering, är de mycket välbevarade och området sjuder av liv. Att promenera runt bland de trånga gränderna är något alldeles speciellt. Borstahusen är idag en attraktiv plats att bo med sitt unika läge precis vid havet och genuina arkitektur från de senaste århundraden. 

Lev din dröm

I Borstahusen kommer drömmar till liv! Tänk att gå långpromenader längs havet, njuta av utsikt och solnedgångar på stranden eller i en stol på någon av serveringarna i den mysiga hamnen. Med sin närhet till all service, havet och kontinenten är detta en fantastisk plats att leva på - året om!

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
Bostadstyper och prislista
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen