Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Borstahusen

Brf Havsgatan

7 bostäder
kvar
Drömmer du om att bo vid havet, med den salta havsbrisen och vågornas brus men samtidigt nära kultur, shopping och fantastisk natur? Då har du hittat rätt. I Brf Havsgatan i Borstahusen bor du 150 meter från stranden med den vackra vyn ut över havet och Ven. Med inflyttning nu i höst finns det stora möjligheter att hitta just din nya drömbostad - utan att vänta på att bygget ska bli klart!

 

Är du intresserad av att kika in i vår fina visningslägenhet? Kontakta vår mäklare och boka en personlig visning. Lägenheten vi använt som visningslägenhet är nummer A1001.

Ett stenkast från stranden bygger vi 17 bostadsrätter om 51–111 m2 fördelat på fyra våningar. Brf Havsgatan består av två byggnader varav en är ett separat gårdshus som rymmer en av lägenheterna. Byggnaderna sluter sig kring en mysig innergård med uteplatser som samsas med en gemensam yta och planteringar. Varje lägenhet har minst en uteplats eller balkong.

På översta våningen finns endast två lägenheter - dessa med generösa terrasser som tar tillvara på den vackra utsikten över havet.

Till varje lägenhet finns ett förråd och möjlighet till parkeringsplats i det gemensamma parkeringsgaraget som är placerat i källaren. Från källaren tar du dig lätt upp till lägenheten genom de två hissarna, som är placerade i varsin trappuppgång.

Bostäderna är utrustade med exklusiva materialval som t.ex stenbänkskiva i köket för att ge dig det där lilla extra i vardagen, här finns även tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

Kontakt
pernilla_corsing
Pernilla Corsing
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0418-105 90
Mobil: 0709-50 18 99
mikael_hagg.jpg
Mikael Hägg
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340 58 56 57

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Landskrona
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
17
Storlek
51-111 kvm
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Höst 2018
Adress
Havsgatan, Borstahusen
Om Borstahusen
Gemytlig by

De låga smala husen i Borstahusen, som är upp emot 200 år gamla, har alla en historia att berätta. Idag, efter varsam och omtänksam renovering, är de mycket välbevarade och området sjuder av liv. Att promenera runt bland de trånga gränderna är något alldeles speciellt. Borstahusen är idag en attraktiv plats att bo med sitt unika läge precis vid havet och genuina arkitektur från de senaste århundraden. 

Lev din dröm

I Borstahusen kommer drömmar till liv! Tänk att gå långpromenader längs havet, njuta av utsikt och solnedgångar på stranden eller i en stol på någon av serveringarna i den mysiga hamnen. Med sin närhet till all service, havet och kontinenten är detta en fantastisk plats att leva på - året om!

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
Bostadstyper och prislista
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen