Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Borstahusen

Brf Strandkorgen

Planeras
I ett centralt läge i de nya kvarteren i Borstahusen uppför vi bostadsrätter 200 meter från havet. I Borstahusen har du alltid nära till stranden, hamnen och en fantastisk natur samtidigt som du bor på pendlingsavstånd till både Helsingborg och Lund.

 

På östra sidan av Erikstorpsvägen planerar vi att uppföra 32 bostadsrätter fördelat på fyra våningar. 

Brf Strandkorgen består av en byggnad i vinkel. Framför byggnaden kommer ett torg byggas och området blir en mysig träffpunkt för boende i området. Vi kommer, förutom bostadsrätter, även hysa en stor lokal i byggnaden som kommer att bidra till ett trevligt och lättillgängligt område. 

Byggnaden har sin huskropp mot gatan och sluter sig kring en innergård. Varje lägenhet har en uteplats eller balkong, många med havsutsikt. På översta våningen finns vindsvåningslägenheterna - dessa har generösa terrasser som tar tillvara på den vackra utsikten över havet.

Till varje lägenhet finns ett förråd och möjlighet till parkeringsplats i det gemensamma parkeringsgaraget som är placerat i källaren. Från källaren tar du dig lätt upp till lägenheten med hjälp av hiss.

Kontakt
anders_wennerstrom_sv
Anders Wennerström
Projektchef syd, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 65 96

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Landskrona
Boendetyp
Bostadsrätt
Antal
32
Storlek
1-4 rok
Byggstart
Prel. Q1 2020
Säljstart
Prel. Q4 2019
Inflyttning
Prel.Q1 2021
Om Borstahusen
Långpromenader längs havet

I Borstahusen kommer drömmar till liv! Tänk att gå långpromenader längs havet, njuta av utsikt och solnedgångar på stranden eller i en stol på någon av serveringarna i den mysiga hamnen. Med sin närhet till all service, havet och kontinenten är detta en fantastisk plats att leva på - året om!

Gemytlig by

De låga smala husen i Borstahusen, som är upp emot 200 år gamla, har alla en historia att berätta. Idag, efter varsam och omtänksam renovering, är de mycket välbevarade och området sjuder av liv. Att promenera runt bland de trånga gränderna är något alldeles speciellt. Borstahusen är idag en attraktiv plats att bo med sitt unika läge precis vid havet och genuina arkitektur från de senaste århundraden. 

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • brf strandkorgen profilbild i borstahusen landskrona
  • Borstahusen brf Strandkorgen
  • Borstahusen brf Strandkorgen
  • Borstahusen brf Strandkorgen
  • Borstahusen brf Strandkorgen
  • Borstahusen brf Strandkorgen
  • Borstahusen brf Strandkorgen
brf strandkorgen profilbild i borstahusen landskrona
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen