Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Borstahusen

Villa 10

Med en underbart fri utsikt mot Ven och Öresund och bara 100 meter från strandkanten, ligger denna villa unikt placerad! Lyssna till havsbrisen och njut av färgprakten i solnedgången. Här blir drömmen om ett havsnära och lugnt boende, sann. Läs mer nedan.

Via entrén i denna villa, som nås utifrån via ett s.k. sträde, kommer du till höger genom hallen direkt in i det kombinerade köket och vardagsrummet som tillsammans bildar den naturliga umgängesytan. Stora fönster släpper in ett härligt ljus från husets båda sidor och bidrar till en öppen och ljus känsla.

Här ligger köket fint placerat mellan matplatsen och fönsterraden i söder och har en praktiskt köksö att samlas kring. Umgängesdelen är generös och ger plats för skön samvaro.

I hallen finns garderob med skjutdörrar, bottenvåningens WC med dusch samt en tvättstuga med praktisk utgång till husets baksida. I anslutning till hallen kommer man också till två av husets sovrum, varav det större har rymlig garderobsvägg med skjutdörrar och stort ljusinsläpp via ett generöst fönster i söder.

Övervåningen nås från vardagsrummet via en trappa med härligt ljusinsläpp från ett takfönster. Man kommer direkt upp i det trivsamma allrummet som har fransk balkong mot norr. På andra våning finns också husets största sovrum med takfönster och rymlig garderob med skjutdörrar längs ena sidan. Husets stora badrum är ljust tack vare två takfönster och ligger på övervåningen i anslutning till allrummet.

Utemiljön präglas av Borstahusens arv med gränder och staket eller häckar mellan husen. Tillsammans med förrådet skapar detta en skön innergårdskänsla där det är lätt att känna sig som hemma. Till huset hör också en parkeringplats med infart från gatan.

RUMSBESKRIVNING

Villorna i kvarteret Havsbrisen är unika och vi ger dig chansen att vara med och anpassa dem ytterligare till din personliga smak och stil. Du har stor valfrihet och kan i stort sett välja inredning och material fritt från våra utvalda leverantörers utbud. Vi har gjort ett första urval av produkter som ingår i villornas grundutförande och utöver dessa väljer du själv vilka tillval du vill göra till just ditt hem.

Ditt kök kommer från Poggenpohl – välkända för sin höga kvalitet och stilrena design. Vi bokar ett personligt möte i deras inspirerande showroom i Göteborg och du väljer med hjälp av en köksdesigner ut ditt personliga kök. Tillsammans med högklassiga vitvaror från Gaggenau har du förutsättningarna för att få ett kök utöver det vanliga.

I badrummen väljer du bland Svedbergs många inredningsserier. Vi har valt serien DK, som är framtagen i samarbete med två danska formgivare, till grundutförandet. Med sitt rena och avskalade uttryck skapas en modern och exklusiv känsla i badrummen som passar väl in i villorna i Borstahusen.

Det ligger gedigna trägolv från Kährs i alla rum, vårt val är ek i 1-stav eller 3-stav. Vilket träslag gillar du bäst? Vi kulöranpassar givetvis golvsocklarna till trägolvet för en vacker helhet. I hall, badrum och klädvård väljer du istället valfri klinker. Väggar och tak är vitmålade, men även här ger vi dig möjlighet att välja till annan färg eller tapet för att få ditt hem precis som du önskar.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
155 kvm
Tomtarea
ca 278 kvm
Nummer
Villa 10
Våning
2
Boendetyp
C2
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Villa 10
  • Villa 10
Bostadstyper och prislista
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen