Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Borstahusen

Villa 13

Med en underbart fri utsikt mot Ven och Öresund och bara 100 meter från strandkanten, ligger denna villa unikt placerad! Lyssna till havsbrisen och njut av färgprakten i solnedgången. Här blir drömmen om ett havsnära och lugnt boende, sann. Läs mer nedan.

Via entrén i denna villa kommer du genom hallen direkt till vänster in i det kombinerade köket och vardagsrummet som tillsammans bildar en naturlig och generös umgängesyta. Stora fönster släpper in ett härligt ljus från husets båda sidor och bidrar till en öppen och ljus känsla.

Köksdelen är L-formad med kyl/frys som bildar en avskiljande vägg mot vardagsrumsdelen. Här ryms också ett stort matbord för gemensamma måltider innanför stora fönster ut mot trädgården samt ett skafferi/förråd för extra förvaring.

Från köket når man bottenvåningens sovrum som har en rymlig garderob med skjutdörrar samt stora fönster ut mot den skyddade altanen och privata trädgården. Bredvid köket ligger även tvättstugan som dessutom har egen ingång från parkeringsytan under tak. Perfekt att kunna packa ur bilen och gå direkt inomhus, skyddad från vädrets makter.

Övervåningen nås från köket via en trappa med härligt ljusinsläpp från ett takfönster. Man kommer direkt upp i det trivsamma allrummet med balkong som är snyggt inbyggd i husets fasad. Här finns också en inbyggd garderob. På andra våning finns också två sovrum med takfönster som släpper in gott om ljus. Det största sovrummet har god plats för förvaring i separat klädkammare. Genom att dela av allrummet på övervåningen kan man i detta hus skapa ett tredje, lite mindre sovrum eller kontor.

Husets stora badrum har ett takfönster och ligger på övervåningen i anslutning till sovrummen. På bottenvåningen finns WC med dusch direkt innanför entrén.

Utemiljön präglas av Borstahusens arv med gränder och staket eller häckar mellan husen. På husets baksida finns ett förråd för allt man behöver stoppa undan och till huset hör också en parkeringsplats placerad i en carport under skydd av övervåningen.

RUMSBESKRIVNING

Villorna i kvarteret Havsbrisen är unika och vi ger dig chansen att vara med och anpassa dem ytterligare till din personliga smak och stil. Du har stor valfrihet och kan i stort sett välja inredning och material fritt från våra utvalda leverantörers utbud. Vi har gjort ett första urval av produkter som ingår i villornas grundutförande och utöver dessa väljer du själv vilka tillval du vill göra till just ditt hem.

Ditt kök kommer från Poggenpohl – välkända för sin höga kvalitet och stilrena design. Vi bokar ett personligt möte i deras inspirerande showroom i Göteborg och du väljer med hjälp av en köksdesigner ut ditt personliga kök. Tillsammans med högklassiga vitvaror från Gaggenau har du förutsättningarna för att få ett kök utöver det vanliga.

I badrummen väljer du bland Svedbergs många inredningsserier. Vi har valt serien DK, som är framtagen i samarbete med två danska formgivare, till grundutförandet. Med sitt rena och avskalade uttryck skapas en modern och exklusiv känsla i badrummen som passar väl in i villorna i Borstahusen.

Det ligger gedigna trägolv från Kährs i alla rum, vårt val är ek i 1-stav eller 3-stav. Vilket träslag gillar du bäst? Vi kulöranpassar givetvis golvsocklarna till trägolvet för en vacker helhet. I hall, badrum och klädvård väljer du istället valfri klinker. Väggar och tak är vitmålade, men även här ger vi dig möjlighet att välja till annan färg eller tapet för att få ditt hem precis som du önskar.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5-6 rum & kök
Boarea
145,7 kvm
Tomtarea
ca 207 kvm
Nummer
Villa 13
Våning
2
Boendetyp
D3
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Villa 13
  • Villa 13
Bostadstyper och prislista
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen