Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Borstahusen

Villa 3

Via entrén i denna villa, som nås utifrån via ett s.k. sträde, kommer du till höger genom hallen direkt in i det kombinerade köket och vardagsrummet som tillsammans bildar den naturliga umgängesytan. Stora fönster släpper in ett härligt ljus från husets båda sidor och bidrar till en öppen och ljus känsla. Läs mer nedan.

Här ligger köket fint placerat mellan matplats och uteplatsen mot trädgården och har en praktiskt köksö att samlas kring. Umgängesdelen är generös och ger plats för skön samvaro.

I hallen finns garderob med skjutdörrar, bottenvåningens WC med dusch samt en tvättstuga med praktisk utgång till husets baksida. I anslutning till hallen kommer man också till två av husets sovrum, det ena med egen altandörr mot uteplatsen i söder och med stort ljusinsläpp via ett generöst fönster.

Övervåningen nås från vardagsrummet via en trappa med härligt ljusinsläpp från ett takfönster. Man kommer direkt upp i det trivsamma allrummet som har fransk balkong mot strädet i norr. På andra våning finns också husets största sovrum med takfönster och rymlig garderob med skjutdörrar längs ena sidan. Husets stora badrum är ljust tack vare två takfönster och ligger på övervåningen i anslutning till allrummet.

Utemiljön präglas av Borstahusens arv med gränder och staket eller häckar mellan husen. Tillsammans med förrådet skapar detta en skön innergårdskänsla där det är lätt att känna sig som hemma. Till huset hör också en parkering med plats för upp till två bilar.

RUMSBESKRIVNING

Villorna i kvarteret Havsbrisen är unika och vi ger dig chansen att vara med och anpassa dem ytterligare till din personliga smak och stil. Du har stor valfrihet och kan i stort sett välja inredning och material fritt från våra utvalda leverantörers utbud. Vi har gjort ett första urval av produkter som ingår i villornas grundutförande och utöver dessa väljer du själv vilka tillval du vill göra till just ditt hem.

Ditt kök kommer från Poggenpohl – välkända för sin höga kvalitet och stilrena design. Vi bokar ett personligt möte i deras inspirerande showroom i Göteborg och du väljer med hjälp av en köksdesigner ut ditt personliga kök. Tillsammans med högklassiga vitvaror från Gaggenau har du förutsättningarna för att få ett kök utöver det vanliga.

I badrummen väljer du bland Svedbergs många inredningsserier. Vi har valt serien DK, som är framtagen i samarbete med två danska formgivare, till grundutförandet. Med sitt rena och avskalade uttryck skapas en modern och exklusiv känsla i badrummen som passar väl in i villorna i Borstahusen.

Det ligger gedigna trägolv från Kährs i alla rum, vårt val är ek i 1-stav eller 3-stav. Vilket träslag gillar du bäst? Vi kulöranpassar givetvis golvsocklarna till trägolvet för en vacker helhet. I hall, badrum och klädvård väljer du istället valfri klinker. Väggar och tak är vitmålade, men även här ger vi dig möjlighet att välja till annan färg eller tapet för att få ditt hem precis som du önskar.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
157 kvm
Tomtarea
ca 284 kvm
Nummer
Villa 3
Våning
2
Boendetyp
C1
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Villa 3
  • Villa 3
  • Villa 3
Bostadstyper och prislista
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen