Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Lägenheterna ligger i två huskroppar om fem respektive sex våningar. Till varje lägenhet finns en parkeringsplats i garaget under huset, i carport eller i form av öppen parkeringsplats i anslutning till huset. Från parkeringshuset kan du ta hissen direkt upp till din bostad, hur bekvämt som helst!
RUMSBESKRIVNING

Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom material- och tapetval. Kontakta våra säljare för information om materialstandard och tillval.

Inredning och material
Rum: Ekparkett samt eksocklar. Klinkergolv i entré. Fritt val mellan målade väggar och tapeter.
Kök: Vita moderna köksinredningar med släta luckor. Rostfria långa handtag. Exklusiv laminatbänkskiva med aluminiumkant. Infälld dubbel diskho. Frys med “no frost” funktion. Infälld spishäll. Inbyggnadsugn med varmluft. Inbyggd mikrovågsugn.
Bad/Dusch: Helkaklade väggar med dekor eller fond på en vägg. Klinker på golv. Golvvärme i badrum. Svängbar glasad duschvägg i badrum. Tvättställ i kommodskåp med spegel och överliggande halogenspots. Handdukstork i badrum. Tvättmaskin och torktumlare i badrum.

Bilplats
Till de lägenheter som väljer garage (G) tillkommer 750 kr/mån och till de lägenheter som väljer carport (CP) tillkommer 300 kr/mån. För de 8 lägenheter som saknar garage och carport anvisas till allmänna P-platser i området, tillkommer 0:-. Val av garage eller carport göres enligt turordningslista.

Driftskostnader
Föreningen har undermätare för värme och vatten i varje lägenhet. Fast kostnad för värme och vatten, samt fastighetsgemensam uppvärmning och vatten fördelas efter andelstal. Kostnaden för egen förbrukning av värme och kall- resp varmvatten beräknas utifrån faktisk förbrukning. Kostnaden för värme och vatten tillkommer och beräknas uppgå till 800-1.100 kr per månad. Individuella kostnader för hushållsel tillkommer och beräknas uppgå till ca 500-800 kr per månad. Ingen kommunal fastighetsavgift de första 5 åren därefter halv fastighetsskatt år 6-10. Från år 11 betalar
föreningen full kommunal fastighetsavgift (enligt dagens regler).

Lån
I den totala årsavgift ingår amortering på föreningens lån med totalt 160.000 kr. Månadsavgiften är beräknad med ett ränteläge på 4,50 %. Avgiften kan påverkas av ränteläget vid slutlig placering av lån. Ovanstående månadsavgift är beräknad utifrån lån om totalt 23.800.000 kr. Slutlig fördelning och löptid på lån kan avvika. Räntan är i dagsläget ej terminssäkrad.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
3 rok rum & kök
Boarea
86 kvm
Nummer
C104
Våning
1 - Bottenplan
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen