Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Lägenheterna ligger i två huskroppar om fem respektive sex våningar. Till varje lägenhet finns en parkeringsplats i garaget under huset, i carport eller i form av öppen parkeringsplats i anslutning till huset. Från parkeringshuset kan du ta hissen direkt upp till din bostad, hur bekvämt som helst!

Till lägenhet C401 tillhör ingen carport eller garage. Vi hänvisar till allmän p-plats i området.

RUMSBESKRIVNING

Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom material- och tapetval. Kontakta våra säljare för information om materialstandard och tillval.

Inredning och material
Rum: Ekparkett samt eksocklar. Klinkergolv i entré. Fritt val mellan målade väggar och tapeter.
Kök: Vita moderna köksinredningar med släta luckor. Rostfria långa handtag. Exklusiv laminatbänkskiva med aluminiumkant. Infälld dubbel diskho. Frys med “no frost” funktion. Infälld spishäll. Inbyggnadsugn med varmluft. Inbyggd mikrovågsugn.
Bad/Dusch: Helkaklade väggar med dekor eller fond på en vägg. Klinker på golv. Golvvärme i badrum. Svängbar glasad duschvägg i badrum. Tvättställ i kommodskåp med spegel och överliggande halogenspots. Handdukstork i badrum. Tvättmaskin och torktumlare i badrum.

Bilplats
Till de lägenheter som väljer garage (G) tillkommer 750 kr/mån och till de lägenheter som väljer carport (CP) tillkommer 300 kr/mån. För de 8 lägenheter som saknar garage och carport anvisas till allmänna P-platser i området, tillkommer 0:-. Val av garage eller carport göres enligt turordningslista.

Driftskostnader
Föreningen har undermätare för värme och vatten i varje lägenhet. Fast kostnad för värme och vatten, samt fastighetsgemensam uppvärmning och vatten fördelas efter andelstal. Kostnaden för egen förbrukning av värme och kall- resp varmvatten beräknas utifrån faktisk förbrukning. Kostnaden för värme och vatten tillkommer och beräknas uppgå till 800-1.100 kr per månad. Individuella kostnader för hushållsel tillkommer och beräknas uppgå till ca 500-800 kr per månad. Ingen kommunal fastighetsavgift de första 5 åren därefter halv fastighetsskatt år 6-10. Från år 11 betalar
föreningen full kommunal fastighetsavgift (enligt dagens regler).

Lån
I den totala årsavgift ingår amortering på föreningens lån med totalt 160.000 kr. Månadsavgiften är beräknad med ett ränteläge på 4,50 %. Avgiften kan påverkas av ränteläget vid slutlig placering av lån. Ovanstående månadsavgift är beräknad utifrån lån om totalt 23.800.000 kr. Slutlig fördelning och löptid på lån kan avvika. Räntan är i dagsläget ej terminssäkrad.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
2 rok rum & kök
Boarea
55 kvm
Nummer
C401
Våning
4
Inflyttning
Våren 2012
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • C401
  • C401
  • C401
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen