Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Brunnshög, Lund

Hus 4

Huset, som byggs i tre våningsplan ligger med entré och garageinfart från Gryningsparken. Fasaden blir en mix av puts och tegel, där entrésidan blir likvärdiga med sina grannar medan på gårdssidan får hus 1 & 3 tegel och hus 2 & 4 puts. Läs mer nedan.

Bottenvåningen består av ett generöst kök/ allrum i en öppen planlösning och säkrar med sina stora fönsterpartier och skjutdörrar samtidig optimalt dagsljus och en förlängning av rummet ut i trädgården. Från hallen på bottenplan finns även ett badrum och genomgång till garaget. I hallen är det öppet upp till andra våning vilket skapar en spännande dynamik.

Andra våningens tre sovrum samt badrum med ansluten tvättstuga nås från galleriet som höjer öppenheten, ljuset och kontakten till bottenvåningen.

På tredje våningen finns radhusets "master"-sovrum med eget badrum och gott om plats för förvaring. Allrummet mitt emot har stora glaspartier mot en delvis övertäckt terrass som vetter mot kvällssolen i västerläge. På terrassen finns även ett mindre förråd.

På baksidan av huset finns den privata trädgården med ett stort trädäck, häck, och insynsskyddande plank mot grannen. Förråden kläs med en spontad grafitgrå träpanel och ett grönskande sedumtak. Miljön bäddar för en avslappnad och skön urban oas. Via den stensatta gången från uteplatsen kommer man ut till en gemensam innergård där planteringar, träd, belysning samt stödmurar kommer att bidra till en trivsam plats. Här finns även kvarterets sopsug.

Kvarteret Soltäppan kommer att byggas med genomgående gedigna och miljöriktiga material för lång livslängd och minimalt underhåll vilket kommer att skapa ett plusenergihus som blir ett unikt boende med massor av kvaliteter i en ny spännande stadsdel.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.Inredning och material som ingår

Rum: 1-stavs ekparkett. Vitmålade väggar. Fönsterbänkar i ek. Golvlister i likhet med valt golv. Om golvlister ej finns som matchar valt golv, installeras vita golvlister i dess ställe. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll.
Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp/ spegel. Handdukstork.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho enligt ritning.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump. Solpaneler installeras på tak som producerar el. All överskottsel säljs vidare. Vattenburen golvvärme på alla plan. Fastigheten är fiberansluten. Sophantering sker genom en central sopsug gemensamt med andra aktörer i området.

RITNING
ritning av entréplan kvarteret solgläntan i brunnshög lund
ritning av plan 2 och 3 kvarteret solgläntan i brunnshög lund

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
7 195 000 kr
Rum
5 rum och kök rum & kök
Boarea
157 kvm
Tomtarea
65 kvm privat täppa
Nummer
4
Våning
3
Boendetyp
Radhus
Inflyttning
Sommar 2019
Adress
Solvändan
Kontakt
kare_brodin.jpg kare_brodin.jpg
Kåre Brodin
Fastighetsmäklare, Mäklarhuset

Tel: 040-678 25 30
Mobil: 073-987 91 60
Bilder
  • Hus 4
  • Hus 4
  • Hus 4
  • Hus 4
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen