Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Brunnshög, Lund

Hus 4

Huset som byggs i tre våningsplan ligger i härligt söderläge med gatufasad och entré från Brunnshögsgatan. Entré och delar av fasaden ligger indragen från trottoaren vilket ger en mindre förgårdsmark. Hus nummer tre har en brun tegelfasad blandad med vit puts och grafitgrå fönster samt en sockel av svart granit. (Läs mer om huset genom att klicka på Mer information.)

Baksidan ligger i söderläge mot en tyst och lugn kvartersgränd. Här finns ett garage samt ett avskilt förråd. Via den stensatta gången från gatan når man sin privata uteplats. Här finner du ett stort trädäck, planteringslådor och insynsskyddande plank mot grannen. Miljön bäddar för en avslappnad och skön urban oas. Från trädäcket når du också bekvämt groventrén till tvättstugan.

Gårdsfasaden blir vitputsad med  balkong klädd invändigt med panel. Garagen kläs med en spontad grafitgrå träpanel och ett grönskande sedumtak.

Den öppna planlösningen på bottenvåningen är uppdelad i två zoner för att ge en känsla av rum i rummet och säkrar med sina stora fönsterpartier och skjutdörrar samtidig optimalt med dagsljus och en förlängning av allrummet ut i trädgården. Vid matplatsen är det öppet upp till andra våningens galleri som skapar en spännande dynamik. I köket finns rejäla arbetsytor och svängrum.

Andra våningens tre sovrum och stora badrum nås från galleriet med glasräcke som höjer öppenheten, ljuset och kontakten till bottenvåningen.

På tredje våningen hittar du master-suiten. Här finns ett allrum med stora glaspartier mot en delvist övertäckt terrass, klätt i panel och som såklart vetter mot det härliga söderläget. Med en skjutdörr in till sovrummet är det lätt att skapa en privat zon om behov finns. Det generösa sovrummet på strax över 14 kvm har självklart ett eget badrum och klädkammare samt ett härligt ljusinsläpp från fönstren.

 

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och materialval. I nedan text kan du läsa om vad som ingår i husen i kvarteret Soltäppan. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet och det är med hjälpa av den, samt möten med materialrådgivare som du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta din mäklare för ytterligare information.


INREDNING OCH MATERIAL SOM INGÅR

RUM: 1-stavs ekparkett. Vitmålade väggar. Fönsterbänkar i ek. Golvlister i likhet med valt golv. Om golvlister ej finns som matchar valt golv, installeras vita golvlister i dess ställe. Klinker på golvet i entrén.

KÖK: Vit modern köksinredning med släta luckor från Marbodal. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft. Samtliga vitvaror från Siemens.

BAD & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp/ spegel. Handdukstork från Svedbergs.

KLÄDVÅRD: Städskåp samt energieffektiv tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Bänkskiva med tvättho enligt ritning.

ÖVRIGT: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump. Solpaneler installeras på tak som producerar el. All överskottsel säljs vidare. Vattenburen golvvärme på alla plan. Fastigheten är fiberansluten.
Sophantering sker genom en central sopsug gemensamt med andra aktörer i området.

Kvarteret Soltäppan kommer att byggas med  genomgående gedigna och miljöriktiga material för lång livslängd och minimalt underhåll vilket kommer att skapa ett plusenergihus som blir ett unikt boende med massor av kvaliteter i en ny spännande stadsdel.

RITNING
PLanlösning av plan 1
Planlösning av plan 2 & 3

Fakta om bostaden

Status
Reserverad
Pris
6 950 000 kr
Rum
6 rum & kök
Boarea
143 kvm
Nummer
4
Våning
3
Boendetyp
Radhus
Inflyttning
Höst 2018
Adress
Brunnshögsgatan
Kontakt
kare_brodin.jpg kare_brodin.jpg
Kåre Brodin
Fastighetsmäklare, Mäklarhuset

Tel: 040-678 25 30
Mobil: 073-987 91 60
Bilder
  • Hus 4
  • Hus 4
  • Hus 4
  • Hus 4
  • Hus 4
  • Hus 4
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen