Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Bunkeflostrand, Malmö

Brf Strandängs Park

Slutsålt
I den södra delen av Bunkeflostrand, alldeles nära Strandhem, har vi uppfört Strandängs Park – 19 radhus på två respektive tre plan i bostadsrättsform. Det är ett lugnt och barnvänligt område, omgivet av nybyggda friliggande villor mitt emot Solursparken – ett vackert grönområde där det också ligger en lekplats.

 

I Strandängs Park har radhusen delats upp i fyra längor som vackert omgärdas av bokhäckar. Varje länga består av 4-6 radhus som har ett modernt karaktäristiskt uttryck. Entréfasaden är klädd i grafitgrå stående träpanel och skyddande balkongsidor i vit puts.

Välkommen till Strandängs Park!

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Malmöhus län
Kommun
Malmö
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
19
Storlek
116 - 140 kvm
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Etapp 1 - Oktober 2017
Adress
Solursgatan
Om Bunkeflostrand, Malmö
Med världen runt hörnet

Kommunikationerna är goda och närheten till Hyllie station gör det enkelt för pendlaren. Med tåget härifrån är man inne i centrala Malmö eller på Kastrups flygplats på bara några minuter och om man är shoppingsugen finns både Emporia och Svågertorps handelsplats fem minuter bort med bil.

Saltstänkta vindar

Bunkeflostrand andas havet! Över de unika strandängarna smeker saltstänkta vindar, som blandas med sol, värme och utsikt ut mot bron som förbinder oss med kontinenten. Här finns alla möjligheter till ett aktivt uteliv och samhällets livliga föreningsliv gör att det är mycket på gång hela året. En plats att trivas på!

Närhet till skolor

I Strandängs Park når våra boende allt de behöver för en bekväm vardag - även för barnen. På gångavstånd har de två förskolor och en grundskola, årskurs F-3. För de större barnen finns det flera skolor att välja bland i Bunkeflostrand.

Bilder
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen