Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Västra Hamnen, Malmö

Brf Skonaren

Slutsålt
I Brf Skonaren har vi skräddarsytt lägenheter, som får de bästa lösningarna när det gäller solläge och planlösning.

 

Nu finns endast ett fåtal bostadsrätter kvar till försäljning! De kvarvarande är belägna i niovåningsdelen - här ligger lägenheter som är något utöver det vanliga. Med endast en bostad per våningsplan får man utsikt åt alla håll – mot staden, havet och Turning Torso. Vi tar tillvara på och förstärker känslan av ljus, öppenhet och rymd genom den höga rumshöjden, placeringen av fönster, rumssambanden och utformningen av balkongerna.
 

I byggnaden finns även lokaler för olika verksamheter på plan 1 och 2.

I kvarteret Skonaren finns det 37 bostadsrätter och 3 lokaler. Derome Förvaltning har hand om 31 hyresrätter. 

Kontakta mäklaren för mer information och en personlig visning!

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Malmö
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
37
Storlek
51-125 kvm
Inflyttning
Omgående
Om Västra Hamnen, Malmö
Unik utformning

I kvarteret Skonaren, har vi tillsammans med Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter, uppfört 37 klimatsmarta bostadsrätter med unik utformning, på ett läge som få kan mäta sig med.

Alla våra lägenheter i Västra Hamnen har MINST en balkong – inte helt fel att kunna njuta av vädret och insupa den friska havsluften.

fantastisk utsikt

Brf Skonaren är det näst högsta bostadshuset (efter Turning Torso) i kvarteret Fullriggaren, och det märks. Högt i tak och stora asymmetriska fönster ger dig maximalt med ljusinsläpp. I våra topplägenheter (Block C) finns endast en bostad per våningsplan. Detta gör att du får en fantastisk utsikt åt alla håll – mot staden, havet och Turning Torso.

Brf Skonaren - ett minienergihus

När du väljer att flytta in i våra bostadsrätter i Västra Hamnen, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Med extra filter i ventilationssystemet får du en mycket ren och frisk luft.

I köket har vi installerat avfallskvarnar - det gör att soporna minskar drastiskt eftersom all kompost i hela kvarteret Fullriggaren tas tillvara på och blir till bio-gas och gödsel.

Våra byggnader är klassade som minienergihus – för dig betyder det att du bor i ett energieffektivt hus där du lätt hushåller med värme och vatten i din lägenhet – något som inte bara är nyttigt för plånboken utan även för miljön.

Bilder
  • Västra Hamnen, Malmö
  • Västra Hamnen, Malmö
  • Västra Hamnen, Malmö
  • Västra Hamnen, Malmö
  • Västra Hamnen, Malmö
  • Västra Hamnen, Malmö
Bostadstyper och prislista

Bostadsrätter om 2-4 rum & kök

51 - 98 kvm.
Ljusa och klimatsmarta bostäder med minst en balkong per bostadsrätt. Du väljer mellan två till fyra rum och kök. I Brf Skonaren har vi skräddarsytt lägenheter, som efter sina förutsättningar, får de bästa lösningarna när det gäller solläge och planlösning.

Topplägenheter

Topplägenheter med unik arkitektur och panoramautsikt - 125,5 kvm
I Niovåningsdelen erbjuder vi sju topplägenheter som är något utöver det vanliga. Med endast en bostad per våningsplan får man utsikt åt alla håll – mot staden, havet och Turning Torso. Vi tar tillvara på och förstärker känslan av ljus, öppenhet och rymd genom den höga rumshöjden, placeringen av fönster, rumssambanden och utformningen av balkongerna. I dessa unika lägenheter har vi låtit arkitekten ta fram ett invändigt designförslag för att förstärka känslan av ett exklusivt boende.

Lokal

Kontakta Mäklarhuset för mer information om lokalen samt riktlinjer för verksamheter.
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen