Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Västra Hamnen, Malmö

C101

Ljusa och klimatsmarta bostäder med minst en balkong per bostadsrätt. Du väljer mellan två till fyra rum och kök. I Brf Skonaren har vi skräddarsytt lägenheter, som efter sina förutsättningar, får de bästa lösningarna när det gäller solläge och planlösning.

I Kv. Skonaren som ligger i nya området Fullriggaren, uppför Derome Mark & Bostad tillsammans med Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter, klimatsmarta bostadsrätter med unik utformning, på ett läge som få kan mäta sig med.

I huset har vi även öppnat upp för verksamheter i flera lokaler som skapar aktivitet och trygghet i området.

Ett klimatsmart val
Husens u-form skapar en grönskande innergård som alla lägenheter har kontakt med. Utöver en grön inre oas präglas huset av smarta miljöinsatser.

•Husen uppförs som Minienergihus och syftar till att minimera behovet av tillförd effekt och energi för uppvärmning i byggnader.
•En grönare stadsbebyggelse skapas med sedumtak och växtlighet på väggar.
•Vi minskar CO2–utsläppen och biltrafiken genom en gemensam bilpool.
•Varje lägenhet har en avfallskvarn i vasken där matafall återvinns till biogas och miljövänlig gödsel på åkrar.
•Fyra- och femvåningshusen uppförs till största delen med trästomme som är det miljövänligaste byggmaterialet.

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material
Vi erbjuder nyckelfärdiga lägenheter med hög materialstandard. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Till våra unika topplägenheter har vi
låtit arkitekten ta fram ett invändigt designförslag för att förstärka känslan av ett exklusivt boende. Arkitektens designval ingår i topplägenheterna men kan väljas som tillval i övriga lägenheter.

Standard
Rum: Ekparkett. Vita väggar och vita golvlister.
Kök: Vita moderna köksinredningar med släta luckor. Rostfria långa handtag. Infälld dubbel diskho. Frys med “no frost”. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft. Rostfri integrerad fläktkåpa.
Bad: Helkaklade väggar och klinker på golv. Handdukstork. Svängbar glasad duschvägg. Vägghängd WC-stol med dold cistern. Tvättställ med stor spegel och hylla. Tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänksiva och överskåp. Golvvärme.
WC: Kakel på väggar. Klinker på golv. Vägghängd WC-stol med dold cistern. Spegel ovan tvättfat.
Övrigt: Spotlight i hall och bad. VVS-armaturer från Grohe.

Tillkommande driftskostnader
Föreningen har abonnemang för värme och vatten med undermätare i varje lägenhet. Fast kostnad för värme och vatten samt fastighetsgemensam uppvärmning av vatten fördelas efter andelstal. Kostnaden för egen förbrukning av värme och kall- resp. varmvatten beräknas utifrån faktisk förbrukning. Avräkning mot prel. förbrukning görs ca 1 gång/år.

Kostnad för hushållsel tillkommer och beräknas uppgå till 400-600 kr per månad.

Ingen kommunal fastighetsavgift på bostadsdelen de första 5 åren därefter halv kommunal fastighetsavgift år 6-10. Från år 11 betalar föreningen full fastighetsskatt på bostadsdelen (enligt dagens regler). Däremot betalar föreningen fastighetsskatt för lokalen från start.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
3 rum & kök
Boarea
83 kvm
Nummer
C101
Våning
1
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • C101
  • C101
  • C101
  • C101
  • C101
  • C101
Bostadstyper och prislista
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen