Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Västra Hamnen, Malmö

C303 Topplägenhet

I Niovåningsdelen erbjuder vi sju topplägenheter som är något utöver det vanliga. Med endast en bostad per våningsplan får man utsikt åt alla håll – mot staden, havet och Turning Torso. Vi tar tillvara på och förstärker känslan av ljus, öppenhet och rymd genom den höga rumshöjden, placeringen av fönster, rumssambanden och utformningen av balkongerna. I dessa unika lägenheter har vi låtit arkitekten ta fram ett invändigt designförslag för att förstärka känslan av ett exklusivt boende.

I Kv. Skonaren som ligger i nya området Fullriggaren, har vi tillsammans med Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter, uppfört 37 klimatsmarta bostadsrätter med unik utformning, på ett läge som få kan mäta sig med.

I Kv. Skonaren har vi skräddarsytt lägenheter, som efter sina förutsättningar, får de bästa lösningarna när det gäller solläge och planlösning. Niovåningsdelen är högsta byggnaden i hela kvarteret Fullriggaren och ger området sin identitet med dess unika arkitektur och panoramautsikten från topplägenheterna.

I huset har vi även öppna upp för verksamheter i flera lokaler som skapar aktivitet och trygghet i området.

Ett klimatsmart val
Husens u-form skapar en grönskande innergård som alla lägenheter har kontakt med. Utöver en grön inre oas präglas huset av smarta miljöinsatser.

• Husen uppförs som Minienergihus och syftar till att minimera behovet av tillförd effekt och energi för uppvärmning i byggnader.
• En grönare stadsbebyggelse skapas med sedumtak och växtlighet på väggar.
• Vi minskar CO2–utsläppen och biltrafiken genom en gemensam bilpool.
• Varje lägenhet har en avfallskvarn i vasken där matafall återvinns till biogas och miljövänlig gödsel på åkrar.

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material
Till våra unika topplägenheter har vi låtit arkitekten ta fram ett invändigt designförslag för att förstärka känslan av ett exklusivt boende. Arkitektens designval ingår i topplägenheterna.

Topplägenheter - arkitektens designval
Rum: Ljusa parkettgolv. Vita väggar och vita golvlister. Skjutparti till garderob i hall. Skjutdörrar mellan hall, sovrum och vardagsrum.

Kök: Vit modern köksinredning med blanka släta luckor. Exklusiv 40 mm laminatbänkskiva med aluminiumkant. Underlimmad dubbel diskho. Frys med “no frost”. Kyl, frys och diskmaskin helintegrerade med skåpsluckor. Infälld spishäll med induktion. Inbyggd mikrovågsugn. Inbyggd ugn med varmluft.

Bad: Helkaklade väggar och klinker på golv. Svängbar glasad duschvägg resp. badkar. Vägghängd WC-stol med dold cistern. Handdukstork. Tvättställ i kommodskåp. Stor spegel med underliggande hylla. Golvvärme.

Tvätt: Kakel på väggar. Klinker på golv. Tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva och överskåp. Städskåp.

Övrigt: Spotlights i hall och bad med dimmer. VVS-armaturer från Grohe.

Tillkommande driftskostnader
Föreningen har abonnemang för värme och vatten med undermätare i varje lägenhet. Fast kostnad för värme och vatten samt fastighetsgemensam uppvärmning av vatten fördelas efter andelstal. Kostnaden för egen förbrukning av värme och kall- resp. varmvatten beräknas utifrån faktisk förbrukning. Avräkning mot prel. förbrukning görs ca 1 gång/år.

Kostnad för hushållsel tillkommer och beräknas uppgå till 400-600 kr per månad.

Ingen kommunal fastighetsavgift på bostadsdelen de första 5 åren därefter halv kommunal fastighetsavgift år 6-10. Från år 11 betalar föreningen full fastighetsskatt på bostadsdelen (enligt dagens regler). Däremot betalar föreningen fastighetsskatt för lokalen från start.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
3-4 rum & kök
Boarea
125,5 kvm
Nummer
C303 Topplägenhet
Våning
3
Inflyttning
Omgående
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • C303
  • C303
  • C303
  • C303
  • C303
  • C303
Bostadstyper och prislista
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen